Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop söndag 18/12

18 december, 2022

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir intressant och lärorik. Du har mycker som du vill hinna med, men då gäller det att inte stressa i onödan. Om du jagar upp dig blir det troligare mindre gjort än om du arbetar lugnt och systematiskt. Kvällen handlar om att träffa vänner.

Oxen 20/4-20/5

Den här söndagen blir lugn och du verkar vara lite i städtagen vilket gör att allt du rör blir skinande rent. Du älskar att få fint omkring dig, och det är särskilt den där extra lilla touchen som gör att mysfaktorn ökar. Dagen handlar också om adventsfirande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en hel del saker som du vill göra den här dagen. Du går upp ganska tidigt för att hinna med. Det kan handla om allt från en hobby till julklappsjakt och adventsfika med familjen. Det blir en trevlig men inte särskilt vilsam söndag.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Idag har du en hel del frågor beträffande en vän. Hen har uppfört sig märkligt den senaste tiden och du vet inte riktigt hur du ska få hen att begripa att du inte bara är nyfiken utan att du genuint bryr dig om hen. Välj dina ord med omsorg.

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir rolig och aktiv. Har du möjlighet är du utomhus en hel del. Särskilt vinteraktiviteter som skidåkning eller skridskor får dig att slappna av och upp i nuet mer än något annat. Den här dagen kan även bjuda på glöggmys och lite skvaller.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är ganska irriterad idag men du gör ditt bästa för att inte låta dina känslor färga av sig på din omgivning. Det är Pluto som gör att du pendlar så mycket i humöret just nu, inte någon i din omgivning. Dagen handlar om julen och om att njuta av nuet.

Vågen 23/9-22/10

Du har lite panik den här söndagen. Du verkar ha skjutit upp en massa saker som har med julen att göra och nu inser du att du inte har så mycket tid att spela på. Den här dagen handlar om stress, om att hitta den perfekta presenten och om att hinna med att träffa vänner och släkt.

Skorpionen 23/10-21/11

Du skippar allt som har med jul och göra och vistas utomhus för att hämta inspiration till vardagen. Det kan vara en sportig aktivitet som upptar den här söndagen eller bara en rofylld promenad som stärker både din fysisk och ditt sinne.

Skytten 22/11-21/12

Du tävlar vänskapligt med en kollega eller vän och idag lägger du in en högre växel för att vinna. Skytten kan bli väldigt tävlingsinriktad när det är något som betyder mycket för dig och den här tävlingen handlar definitivt om prestige. Kvällen blir mysig.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du det lugnt och allt du tar dig för går i maklig takt. Det blir en bra söndag där du aktiverar dig lagom mycket fysiskt. Eftermiddagen verkar bjuda på lite julpyssel som godistillverkning och pepparkaksbak. Det blir en härlig avslutning på veckan.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag har du många järn i elden och du får kliva upp ganska tidigt om du ska hinna med allt. Mycket den här dagen handlar om att göra saker för dig själv och din familj. Din insats blir uppskattad och du njuter av att glädja de personer som du älskar.

Fiskarna 19/2-20/3

Du ser inga möjligheter att komma undan ett löfte idag även om du helst vill slippa. Det handlar om något en nära vän behöver hjälp med och i ett svagt ögonblick har du lovat att ställa upp. Dagen blir ganska intensiv och tröttsam, men du är nöjd med din insats när kvällen kommer.