Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop lördag 17/12

17 december, 2022

SVäduren 21/3-19/4

Du ser fördelar med det mesta den här dagen och din positiva inställning håller i sig hela helgen. Du är är glad flexibel och öppen för det mesta så länge det innefattar att du får umgås med människor du tycker om. Dagen kan bli fysiskt aktiv.

Oxen 20/4-20/5

Du är lite trött den här lördagen, men ändå vid gott mod. Efter att ha återhämtat dig och skaffat nya krafter i början på perioden så känner du dig redo för nästan vilka utmaningar som helst. Kvällen och eftermiddagen handlar om att julpyssla med familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kan bli väldigt frustrerad på en person som inte lyssnar ordentligt på dig. Det tycks handla om en ganska mycket yngre eller äldre släkting som alltid väljer att göra saker på sitt sätt. Du har försökt allt från tjat till muta för att få in hen på rätt spår.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen blir kanske inte riktigt så som du tänkt dig den, men det blir en aktiv dag som bjuder på en hel del frisk luft och en möjlighet att låta dina tankar klarna. Eftermiddagen blir lite stressig, du inte hinner klart med ett projekt som du påbörjar.

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en bra inledning på helgen. Du är pigg och och har en massa bra idéer. Vad du behöver är lite struktur så du kan förverkliga alla planer. Risken för Lejonet är att all dina goda idéer förblir just idéer och ingenting annat. Kvällen handlar om en romans.

Jungfrun 23/8-22/9

Den här dagen är helt vigd åt julen. Oavsett om du julbakar, dekorerar ditt hem eller är ute efter den perfekta julklappen så är det fullt ös hela dagen. Det blir en rolig men också bitvis stressig dag, särskilt om du trängs med människor i julhandeln.

Vågen 23/9-22/10

Det finns inte mycket du kan göra för att förändra din situation just nu och försök att acceptera att du är i det läge som du är och gör det bästa av det. Om du tänker lite rationellt så kan det här vara det bästa som hänt på lite längre sikt.

Skorpionen 23/10-21/11

Du stressar i onödan idag. Det är som om du är programmerad att vara lite tidig till allt du bokar den här lördagen. Dagen handlar även om vänskap, om att förlåta gammalt groll och om att hitta på roliga aktiviteter. Det blir en bra och energi givande dag.

Skytten 22/11-21/12

Du skyddar en vän som ljugit, men risken är att det verkar som om det är du som inte talar sanning. Det är ädelt av dig att skydda din vän, men handen på hjärtat kanske hen förtjänar sig en läxa istället. Det här är inte första gången hen ljuger.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du lite av en zombie. Du går upp alldeles för tidigt för din smak och du har svårt att komma igång med dagens aktiviteter. Det enda hjälpmedlet är massor av kaffe. Eftermiddagen blir trevligare, då har du vaknat till liv och är redo för att vara social.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen känner du dig lite övergiven. Det verkar som om din familj eller dina vänner är ute på äventyr utan dig. Du småpysslar gärna lite hemma och sätter igång med projekt här och där men inget blir ordentligt genomfört. Kvällen blir trevligare och mer social.

Fiskarna 19/2-20/3

Du säger ifrån till en släkting som tenderar att utnyttja dina goda vilja. Det blir en ganska frostig stämning mellan er en tid, men din släkting förstår ändå piken och bättrar sig. Ibland kan det vara värt att ta en konfrontation. Kvällen blir aktiv och rolig.