Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop fredag 16/12

16 december, 2022

Väduren 21/3-19/4

Det är bara drygt en vecka kvar till jul och den här fredagen kan du drabbas av lite lätt panik. Du har inte ens börjat fundera över julklappar och med allt som händer på jobbet är det svårt att komma ut och shoppa på kvällarna. Du känner att du måste ha en plan.

Oxen 20/4-20/5

Den här fredagen handlar om att ha struktur och om att kunna möta en efterfrågan som finns på ditt arbete. Som tur är har du bra kontroll över läget och det visar du prov på idag. Kvällen blir både mysig, lugn och social på samma gång.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är trött på att människor har fördomar om dig, men på samma gång är du rätt bra på att ha fördomar om andra. Det blir lite som att kasta sten i glashus, kom till rätta med dina egna antaganden innan du klankar ned på andra. Kvällen blir sen men väldigt rolig.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Idag försöker du plocka fram din romantiska sida, i alla fall om du har ett förhållande. Du kan vara väldigt omtänksam och gullig när du sätter den sidan till och idag vill du visa upp dina känslor. Kvällen kan bli överraskande på många olika sätt.

Lejonet 23/7-22/8

Du njuter till fullo av att det är fredag. Det här är en av de bästa dagarna för dig. Du gillar att ha fullt upp och du ser till att boka in nästan varje minut när du är ledig. En släkting försöker få dig att varva ned lite mer så att du får tid att ladda dina batterier.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns en härlig aktivitet hos dig och du ser till att ha högt tempo genom hela den här dagen. På arbetet är du ovanligt effektiv men också väldigt social. Du charmar dina kollegor med din smarta kommentarer och din humor. Kvällen handlar om nöjen.

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen försöker du att medla i en konflikt på jobbet. Det här är ett infekterad situation som eskalerat på sista tiden. Nu har saker gått så långt att det påverkar fler än de personer som är direkt inblandade. Du är duktig på den här typen av dilemman.

Skorpionen 23/10-21/11

Under fredagen försöker du dra ned på tempot lite. Även om du har en massa att göra så vill du inte stressa eftersom det förstör inför helgen. Du behöver vara mentalt redo för helg när du går hem för dagen och det är något som du inte tänker kompromissa med.

Skytten 22/11-21/12

Att blir arg hjälper dig knappast idag. Försök att behärska dina känslor och se på situationen med lite mer objektiva ögon. Du kommer att inse att det ligger mer under ytan än du tror. Kvällen handlar om kärlek, vänskap och om att finnas för varandra.

Stenbocken 22/12-19/1

Oavsett på du arbetar eller är ledig så gillar du fredagar lite extra mycket. Idag har du både mysiga saker och lite mer utmanande uppgifter inplanerade. Ditt knep är att varva roligt med tråkigt så blir det bra. Kvällen bjuder på god mat, trevligt sällskap och skvaller.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är mån om att ge ett bra intryck idag. Det kan röra sig om en arbetsintervju, en presentation eller bara ett möte med en högre chef. Oavsett vad det gäller så vill du visa att du är en person man bör ha ögonen på. Kvällen blir lyckad men väldigt sen.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag vill du avsluta jobbet tidigt. Du har planer, antingen för kvällen eller hela helgen. Vad du vill är att hinna både vila och göra dig i ordning innan det är dags att glänsa. Idag finns det någon som du verkligen vill göra ett starkt intryck på.