Dagens horoskop fredag 9/12

08 dec, 2022 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du är en person som behöver hitta extra energi den här årstiden. Idag försöker du vara utomhus så mycket som möjligt. Är det sol ute kan det ge dig lite extra ork att ta dig igenom dagen. Goda nyheter hjälper till att pigga upp dig. Kvällen blir intensiv.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen försöker du hinna med både att ta det lugnt, äta något gott men också ladda om för den kommande julen. Du kanske är bjuden på glöggmingel, eller tar en tur i affärer på eftermiddagen för att se om du kan hitta någon fin julklapp.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att kul först och främst och sedan i andra hand handlar det om att jobba eller göra nytta. Det här blir en ganska rolig dag där många dråpliga situationer som framkallar skratt. Eftermiddagen ägnar du gärna åt att träffa vänner.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Dagen går ganska fort. Du har fullt upp från morgon till kväll. Det handlar om saker som måste göras men också om att förbereda så att du ligger bättre till nästa vecka. Under eftermiddagen kan en flirt med en kollega intensifiers, särskilt om du går på en aw.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har fått för dig att du ska hämnas för något som en kollega utsatt dig för. Hen är ganska egoistisk och tänker inte på hur många tår hen tampar på i sin när hen framfart. Idag yppar dig ett riktigt bra tillfälle att ge igen. Kvällen handlar om att ha kul.

Jungfrun 23/8-22/9

Det händer mycket omkring dig just nu, särskilt på ditt arbete och det är inte alltid du hänger med i svängarna. Idag får du höra nyheter som både förvånar dig och gör dig glad. Det är positiva förändringar, till och med för den förändrings fientliga Jungfrun.

Vågen 23/9-22/10

Du gör succé med din charm och din humor idag. Det finns så mycket värme i ditt tecken att du öser din omgivning med kärlek och du får tillbaka en massa både på jobbet och privat. Idag får du höra skvaller om en kollega och frågan om du vågar tro på det.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är lite vresig inledningsvis den här fredagen, men det lättar upp efter lunch när du börjar piggna till. I slutänden blir det en bra fredag som bjuder både på underhållning och en hel del mys. Kvällen kretsar kring en vän och hens behov.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en massa idéer den här fredagen och frågan är om du hinner genomföra alla innan det är dags att gå hem. Du har även bokat in eftermiddagen och kvällen med aktiviteter. På kvällen möter du en nygammal bekantskap som rör upp känslor.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en intensiv fredag där du både hinner med att shoppa en del, träffa vänner, äta gott, kanske jobba lite och vila. Dagen handlar främst om att ta till vara på den tid då du inte är på väg från en plats till en annan. Kvällen blir lång.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen har du mycket du vill hinna med, det handlar om att jobba, umgås med vänner, äta gott och ta det lugnt. Det blir en hel del vänta den här dagen så ladda med mycket kaffe och en rejäl portion med tålamod. Kvällen blir lugn och skön.

Fiskarna 19/2-20/3

Du ser möjligheten att berätta för en kollega vad du känner för hen. Som singel kan det här öppna nya dörrar men om du har ett förhållande kan dina komplicerade känslor skapa ännu mer förvirring för er båda. Var försiktig med vad du önskar dig.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons