Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop torsdag 8/12

08 december, 2022

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir en ganska intensiv dag där du till och börja med har svårt att få grepp om dagens uppgifter. Instruktionerna från din chefer verkar minst sagt förvirrade. Nyheter som kan komma att påverka det dagliga arbetet presenteras idag.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen handlar om att ta till vara på det bästa som den här veckan har att erbjuda. Du är på ett strålande gott humör. Den senaste tiden variation och härliga upplevelser har hjälpt dig att fylla på energidepån. Idag får du höra lite roligt skvaller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du säger emot en person som inte tycker om att det och det kan leda till ett verbalt krig mellan er. Vanligtvis backar du från den här typen av situationer. Inte idag, Vädurens påverkan gör dig mer aggressiv än vanligt. Kvällen handlar om att röra på sig.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du testar gränser och kan upplevas som provocerande idag, men ur ditt respektiv så handlar det om att du vill vara ärlig och stå upp för dina åsikter. Dagen handlar också om en chef som kan vara trångsynt och inte låta dig få det svängrum du vill ha.

Lejonet 23/7-22/8

Inledningen på torsdagen kan bli sen eftersom ditt horoskop antyder att du har en förmåga att råka ur för trafikrelaterade problem och att du har svårt att ta dig från punkt A till punkt B. Vad som är viktigt idag är att du är ute i god tid oavsett vart du ska.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns begränsningar idag och det är bra om du upptäcker dem i tid så att du inte får göra om saker i onödan. Du är kreativ och lekfull den här torsdagen vilket hjälper dig att testa nya idéer och hitta lösningar på mindre problem.

Vågen 23/9-22/10

Du vågar och du testar idag vilket är kul. Det finns en härlig pionjäranda hos dig som gör att du mer än gärna utforskar och hittar nya vägar. En kollega försöker närma sig dig, men hen imponerar inte med sin charm, snarare tvärtom.

Skorpionen 23/10-21/11

Det verkar finnas en kärlek eller vänskapskonflikt i ditt horoskop. Någon som du står nära trampar dig på en väldigt öm tå och det har du svårt att förlåta. Eftersom du är Skorpion finns det en risk att du håller din ilska för dig själv och att din vän bara upplever forst från din sida

Skytten 22/11-21/12

Du är på ett riktigt gott humör den här torsdagen. Du har fått goda nyheter och det enda du vill är att dela med dig av dem. Det blir en bra inledning på dagen. En chef berömmer dig dessutom och det lyser upp allt lite extra. Kvällen ser ut att innehålla romantik.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att njuta av livet och om att inte överanstränga dig. De senaste veckorna har du laddad dina batterier och din motivation och vilja börjar så smått återvända. Du tycker nästa det ska bli kul att komma tillbaka in i ekorrhjulet igen.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här dagen försöker du begränsa ett misstag så att det inte bli värre. det handlar om en entusiastisk kollega som tagit ut svängarna lite för mycket och nu är det du som får reda ut den här röran. Du är som tur är påhittig av dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du trotsar en person som gjort upp en massa regler som hen förväntar sig att du ska hålla dig till. Du upplever nästan lite eufori när du medvetet går emot den här personen. Du ogillar hens sätt att strukturera upp era arbetsdagar utan att ta hänsyn till dig..