Dagens horoskop onsdag 7/12

06 dec, 2022 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du är på ditt soligaste humör idag. Det finns en positiv anda hos dig som får människorna omkring dig att må bra. Din humor och din charm räddar de flesta situationer som annars kan bli pinsamma. Du har inget emot att bjuda på dig själv.

Oxen 20/4-20/5

Du tar det väldigt lugnt idag. Det finns ingen stress och ingen oro i ditt tecken. Du tar dagen som den kommer utan att fundera så mycket framåt. Du vet att du snart kommer tillbaka till verkligheten, men till dess tänker du njuta så mycket som möjligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Att bli arg löser knappast några problem den här onsdagen. Det är bättre att du analyserar situationen och funderar över varför den är som den är. Du vet att om du är lugn har du bättre förutsättning att hantera en motgång. Kvällen blir rolig och aktiv.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Du säger emot en person som inte gillar det. Är det en kollega så får hen helt enkelt lära sig att alla inte tycker som hen. Är det en chef kan situationen utvecklas och blir rätt så knepig. Kvällen handlar om ett val och om att visa vad du känner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en förmåga att hamna i knipa idag och det är bra om du funderar på hur du ska lösa de dilemman som din obetänksamhet skapar. Du är väldigt impulsiv på grund av Månens position och det gör att du sällan tänker innan du agerar.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är den förnuftiga rösten i den grupp som du ingår i. När andra tycker att det bara är att köra på, så bromsar du och manar till eftertanke. Det kan bli konflikter inom gruppen, men resultatet ni levererar bra. Ni fungerar som en stabil enhet.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en del olika meningar om vad som är rätt och fel idag. Du håller givetvis på din åsikt medan din kollega försöker motbevisa dig. Det blir en intressant dag som handlar om att kunna diskutera och respektera olika ståndpunkter. Kvällen bjuder på underhållning.

Skorpionen 23/10-21/11

Du vet att det inte är någon idé att oroa sig för något som du ändå inte kan påverka. Trots det finns det en viss nervositet i ditt tecken och du känner en osäkerhet inför framtiden. En av dina närmaste kollegor har en lugnande inverkan på dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har många järn i elden just nu och det finns en risk att du både blandar ihop saker och dubbelbokar dig själv om du inte börjar skriva ned det du planerat. Skytten gillar egentligen inte så mycket struktur, men i det här fallet kan det vara bra.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag tar du tag i dig själv och tvingar dig att vara lite mer aktiv. Du behöver röra på dig oavsett om det är arbete eller på ett gym. Dagen handlar också om att spendera pengar och om att unna sig både fina saker och god mat.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en del olika aktiviteter att se fram emot den här onsdagen. Det kan handla om allt från arbete till att upptäcka nya miljöer. Idag får du chansen att vara lite kreativ men också chansen att testa hur modig du är. Det blir en livfull dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du bemästrar ett område och det är du stolt över. Därför blir det extra känsligt när en person plötsligt klampar in och tar över. Du försöker säga ifrån, men det här är inte en person som är särskilt bra på att lyssna på andra. Du måste vara tydlig.

Annons