Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop tisdag 6/12

06 december, 2022

SVäduren 21/3-19/4

Tisdagen kan bli rätt så stressig så det gäller att du planerar din tid noggrant. Om du slarvar igenom uppgifter bara för att spara tid så kommer du åka på mer arbete senare. Det finns inga genvägar, det är bara att acceptera. Du bör istället prioritera det som är viktigast.

Oxen 20/4-20/5

Du blir irriterad på en person som inte lyssnar idag. Som tur befinner du dig i en miljö där du kan svälja din ilska och fokusera på roligare saker istället. Det handlar lite om att välja sin strider och den här kampen är inte värd att lägga energi på.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ser till att hitta tillbaka till en ursprunglig idé som du har. Den senaste tiden har dina tankar svävat iväg åt alla möjliga håll och din ursprungsplan har urholkats. Nu väljer du att gå tillbaka till dina rötter för att hitta en modell som funkar för dig.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Idag stöter du ihop med den person som du verkligen inte förväntar dig att se. Det blir ett möte som rör upp många känslor, men som också får dig att inse hur mycket du har mognat i ditt sätt att förhålla dig till jobbiga situationer.

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en bra dag som handlar om att göra saker på ditt sätt. Lejonet mår som bäst när hen får jobba efter eget huvud. Det är när andra människor lägger sig i som du blir irriterad. Kvällen bjuder på en rolig aktivitet och på många skratt.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är trött på att behöva komma med förklaringar på varför du agerar på ett visst sätt. Vid det här laget borde din kollega känna dig så pass väl att hen inte bör tvivla på din kompetens. Kvällen handlar om att förmedla en tanke och om starka känslor.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite vågad i ditt sätt att uttrycka dig idag. Du brukar sällan använda dig av den här typen av starka uttryck, men nu när du är förbannad finns det inget bättre vokabulär att använda sig av. Ditt nya ordförråd imponerar på en kollega.

Skorpionen 23/10-21/11

Du hamnar i en sits som du egentligen kunnat undvika om du bara varit lite mer vaken. Som det är nu är du för trött för att vara observant på de tecken som förvarnar dig. Du får helt enkelt hantera den här situationen så gott du kan.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ovanligt bra tisdag där du hämtar energi från tanken att du ligger ganska bra till den här veckan. Det är en skön känsla att inte ha hamnat efter, tvärtom du ligger snarare steget före. Kvällen handlar om en vän och hens problem.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite seg i starten idag och det kan irritera en släkting eller kollega som vill komma igång. Själv har du gått in i ett mer relaxat tillstånd där du tycker att passa tider är onödigt. Du gillar att kunna vara lite ungefärlig med när och var du tänker dyka upp.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag vill du pröva på en hobby som du inte hunnit med tidigare i år. De kan ta hela dagen eller bara kvällen i anspråk. Oavsett hur många timmar du lägger ned på den här aktiviteten så blir det en rolig och på många sätt utmanande tisdag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får en hel del saker serverade idag och det är skönt. Du inser vikten av att skapa bra rutiner för det är just de rutinerna som ligger till grund för ditt försprång idag. Kvällen handlar om att vara utomhus och om att umgås med vänner.