Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop måndag 5/12

05 december, 2022

Väduren 21/3-19/4

På måndagen funderar du en del över ett projekt som inte är riktigt klart ännu. Det finns så många frågetecken, men ingen annan kollega verkar vara lika bekymrad som du är. Kanske borde du släppa det här och fokusera på roligare saker.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar om att förmedla en känsla, något du lyckas utmärkt med. Det blir en skön dag med betoning på utomhusaktiviteter och nya miljöer. Kvällen handlar om att ta saker lite för vad de är och inte fundera så mycket framåt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar tag i olika projekt idag. Det blir en rivstart på veckan men det tycker du på sätt och vis är ganska skönt. Att komma igång ordentligt är viktigt för att få ett bra flöde genom hela arbetsveckan. Kvällen handlar om att se problem för vad de egentligen är.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du tenderar att överdriva idag både åt det negativa hållet och åt det positiva. Det är som du inte kan låta bli att överdriva oavsett vad det är du pratar om. Kvällen handlar om en överraskande nyhet som kan komma att påverka din framtid.

Lejonet 23/7-22/8

De är många olika åsikter som trängs runt omkring dig idag och du är inte riktigt säker på om du tycker någon av dem är särskilt vettig. Lyssna på din magkänsla. Din intuítion förstärks av Månens placering och kommer hjälpa dig att välja rätt.

Jungfrun 23/8-22/9

Du kan vara rätt så envis idag och det är din envishet som hjälper dig när saker inte går din väg. Jordtecknen har en naturlig envetenhet som idag förstärks av ytterligare påverkan från jord. Du är stabil, lugn och envis. Inget kan rubba dina cirklar den här dagen.

Vågen 23/9-22/10

Du har möjlighet att visa vart skåpet ska stå, men då måste du våga sätta ned foten och riskera en konflikt. Inget den här dagen är enkelt, men om du är stark redan från början i en konflikt så minskar risken att du blir överkörd. I övrigt en bra start på veckan.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är en person som kan visa starka känslor. Det finns så mycket passion inom dig och det kommer till uttryck både i dina relationer och i ditt skapande. Idag får du möjlighet att låta din kreativitet flöda lite extra. Du får användning för dina konstnärliga talanger.

Skytten 22/11-21/12

Du kan verka oerhört självsäker utåt, men inuti så tvivlar du starkt på dig själv Din osäkerhet kommer från en rad olika händelser som skett den senaste tiden. Din vän försöker peppa dig genom att både ge dig komplimanger och lyssna på dig när du är nere.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om ren avslappning. Det finns inte en spänning eller oro i hela din kropp idag. Du njuter av att vara precis där du är med de personer som du har omkring dig. Det här är ett av de få tillfällen i livet då du känner dig absolut nöjd.

Vattumannen 20/1-18/2

Du inleder veckan betydligt lugnare än du brukar. Det finns något vilsamt och förlåtande över den här dagen. Det är som om inget bekymmer eller oro existerade. Det blir en bra dag som handlar om upplevelser och starka intryck.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är ganska trött den här måndagen. Det är alltid lite segt för dig att komma igång på mornarna så därför blir det en senare start än du egentligen vill. Du får kritik från en chef och du reagerar med att gå in i försvarsposition. Just nu är du extra känslig när det gäller kritik.