Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop söndag 4/12

04 december, 2022

Väduren 21/3-19/4

Det finns olika sätt att skaffa energi den här söndagen. Även om det bästa är att vistas utomhus så mycket av dagens ljusa timmar som möjligt så kan en ljus inomhusmiljö till viss del hjälpa till att göra dig piggare. Idag får du höra en förvånande hemlighet.

Oxen 20/4-20/5

Idag försöker du att göra så lite som möjligt. Helst skulle du tillbringa dagen med en bra bok, gärna utomhus om vädret samarbetar, men antagligen kommer det krävas lite mer av dig. Just nu har du många vänner omkring dig och de vill umgås.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är ganska irriterad på en familjemedlem som beter sig egoistiskt. Du har gång på gång påpekat att hens beteende är ohållbart, men hen lyssnar inte på dig. Idag sker det något som får bägaren att rinna över och då får du ett ordentligt utbrott.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Det krävs inte så mycket för att hålla dig på gott humör idag. Ett par nära vänner, lite god mat och massor av mys uppfyller dina kriterier på en bra dag. Den här söndagen handlar om att hämta energi genom att umgås med härliga människor.

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att adressera ett problem hemma eftersom du vet att det kommer att riva upp så många heta känslor. Just det här ämnet har alltid varit känsligt, men den senaste tiden har det blivit direkt infekterat. Du bör ta tag i problemet innan det blir ännu värre.

Jungfrun 23/8-22/9

Det uppstår en diskussion mellan dig och en släkting och risken är stor att ni lämnar varandra fortfarande arga på varandra. Det här är egentligen ett helt onödigt gräl eftersom ni i grund och botten tycker lika, ni bara närmar er problemet från olika håll.

Vågen 23/9-22/10

Idag uppstår det en del missförstånd som kan leda både till skratt och onekligen konstiga situationer. Du är är en ganska öppen person så du finner inte det här som pinsamt eller jobbigt men en yngre släkting kan ha en liten annan syn på situationen.

Skorpionen 23/10-21/11

Du drar upp en del gamla minnen när du springer på en vän från det förflutna. Ni upptäcker båda hur mycket ni saknat varandra. Det finns en omedelbar förståelse mellan er som är unik. Kanske borde ni börja umgås igen, nu som äldre och mer förståndiga människor.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska stressig dag eftersom du bokat in mer än en aktivitet. Du gillar att ha fullt upp, men det här blir till och med lite mycket för dig. Försök att hitta lite tid för dina tankar och för vila. Du behöver fylla på energi depån innan nästa vecka börjar.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag backar du från ett förslag på aktivitet som du har. Du inser att det både kostar en hel del och att inte alla kan hänga med. Du kommer med ett motförslag som är mer inkluderande och dessutom billigt. Din aktivitet blir en succé och kvällen blir ännu bättre.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har så mycket att vara tacksam över och idag njuter du bara av stunden utan att fundera så mycket. Det är den här typen av dagar som ger dig energi nog att orka med resten av året. Under dagen blir det en del aktivitet och många härliga skratt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du ser olika möjligheter men också olika problem idag. Du funderar över vilket som är enklast för dig och väljer den klart bekvämaste utvägen. Söndagen bjuder även på nyheter, besök och på en härlig eftermiddag med dina vänner.