Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop lördag 3/11

03 december, 2022

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att chansa lite mer än du brukar. Du har träffat en person som gjort starkt intryck på dig, men du är inte lika säker på om hen är imponerad av dig. Idag chansar du och kontaktar hen för att se om det finns ett ömsesidigt intresse.

Oxen 20/4-20/5

Du har en del saker inplanerade den här lördagen och trots att det bär dig emot verkar du vara tvungen att ställa en klocka. Nu är det enbart trevliga aktiviteter som kantar dagen och det gör det enklare att gå upp. Kvällen handlar om förtrollande mat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Du kan vara rätt så egensinnig och det visar du prov på idag. Du gör något som du vanligtvis skulle förakta andra för men när det kommer till dig själv så har du inga problem att bryta mot konventionen. Du tycker om att tänja på gränserna.

Kräftan 21/6-22/7

Idag satsar du på att göra så lite som möjligt. Efter en jobbig november behöver du en paus från både vänner och vardag. Har du möjlighet kan du spendera ett par timmar i en rofylld miljö såsom ett SPA, en skog eller kanske ett museum.

Lejonet 23/7-22/8

Du får inte bli förvånad om en person kontaktar dig för att ha ett personligt samtal. Hen har nyheter som hen är exalterad över och hen vill gärna höra eller se din spontana reaktion när hen berättar. Du blir förvånad över hur viktig din reaktion är.

Jungfrun 23/8-22/9

Dagen handlar om att ta mer än ett initiativ och om att vara entusiastisk och peppande. Det blir en lite annorlunda dag som fokuserar en hel del på utomhusaktiviteter och frisk luft. Kvällen bjuder på härligt lördagsmys med familjen.

Vågen 23/9-22/10

Du ser massor av roliga möjligheter medan dina partner eller vän inte vill göra någonting. Kanske borde du strunta i hen och hitta på något på egen hand istället för att bli irriterad på hens attityd. Ibland kan det vara bra att vara ifrån varandra lite.

Skorpionen 23/10-21/11

Du funderar mycket över ett ganska stort beslut som du ska fatta. Det verkar involvera din familj eller din partner och det kan ha med ert boende att göra. Du behöver tid för att överväga alla alternativ. Kvällen blir annorlunda och rolig.

Skytten 22/11-21/12

Du skjuter ständigt upp saker och det kan irritera vissa av dina familjemedlemmar. Du orkar helt enkelt inte ta tag i jobbiga saker just nu. Det handlar till viss del om mörkret och om att du ofta är apatisk eller trött så här års. Du behöver komma ut i naturen.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen bjuder på ett härligt äventyr med en vän. Det blir en unik upplevelse som du sent ska glömma. Det finns få saker som inte är fantastiska den här dagen så njut i fulla drag. Du får en överraskande inbjudan till kvällen, frågan är om du tackar ja.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt bekväm den här lördagen. Det finns ett härligt lugn i ditt tecken som får dig att bli på ovanligt gott humör. Den här dagen vill du testa på en ny aktivitet om det inte kräver för mycket av dig. Kvällen blir härlig och oförutsägbar.

Fiskarna 19/2-20/3

Du drar dig undan för att få vara för dig själv en stund idag. Du brukar inte behöver så mycket egentid men nu har det varit människor omkring dig nästan hela tiden så du är i behov av en paus från allt och alla. Kvällen blir väldigt mysig.