Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop fredag 2/12

02 december, 2022

Väduren 21/3-19/4

Just nu använder du dig av undanflykter bara för att slippa umgås med en person som går dig på nerverna. Du vet att du borde vara ärlig mot hen och säga att ni inte har något gemensamt, men du orkar inte med att hantera den typen av konflikt idag.

Oxen 20/4-20/5

Idag är du lite äventyrslysten och sugen på att se nya saker. Det blir en ovanligt aktiv dag där du låter andra få bestämma och du bara hänger med och njuter. Du tycker att det finns ett visst nöje i att slippa fatta beslut oavsett om det gäller aktiviteter eller en middag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att lita på en person som visat sig oärlig tidigare. Även om du vill tro på den hen säger som finns det en tagg av misstänksamhet kvar i ditt hjärta. Det finns inget hen kan säga eller göra i nuläget för att förändra det du känner. Bara tiden kan läka det här såret.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite skvallrig idag men det kan du inte hjälpa, det är för bra saker som du hört för att hålla tyst om. Du är inte särskilt stolt över ditt beteende, samtidigt så är du ärlig mot dig själv. Du gillar att skvallra, det är bara att acceptera det.

Lejonet 23/7-22/8

Under den här fredagen har du en massa planer både på och utanför arbetet. Frågan är om inte dina ambitioner är lite väl högt satta. Du måste prioritera om du ska hinna med det viktigaste på din långa lista. Kvällen bjuder på ren magi.

Jungfrun 23/8-22/9

Du kan bara väldigt saklig, men du kan också vara ganska luddig i ditt sätt att uttrycka dig och det är du idag. Det handlar egentligen om att du inte riktigt vet vad du pratar om och då blir du lite vag. Kvällen bjuder på en härlig upplevelse.

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du väldigt trött. Det är en kombination av mörkret och årstiden som gör att du inte vill eller orkar engagera dig på din fritid. Det här kan bli en ond spiral. Om du börjar aktivera dig fysiskt kommer dig ge dig mer energi att orka med vardagen.

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir en intressant fredag där det kommer in en ganska okänd person och tar över hela spelplanen. Du gillar inte att bli brädad, särskilt inte tidigt på morgonen. Din stridsvilja vaknar till liv, något som den här personen får smaka på under dagen.

Skytten 22/11-21/12

Du skjuter upp allt tråkigt till måndagen. Du varken orkar eller vill göra mer än nödvändigt den här fredagen. Du tog helg redan när du klev upp ur sängen på morgonen och det är i den andan du tänker fortsätta hela dagen. Kvällen handlar om mänskliga möten.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en magisk fredag som bjuder både på nya upplevelser, skratt och en hel del värme. Du njuter i fulla drag av ditt sällskap och av att kunna slappna av så totalt som du gör just nu. Under dagen träffar du spännande människor i härliga miljöer.

Vattumannen 20/1-18/2

Du kan säga nej men då blir det bara värre och det vet du om. Det är därför du går med på en begäran av en ung släkting trots att du är lite skeptisk. Det visar sig vara ett klokt beslut och dagen blir betydligt roligare än du kunnat förutse

Fiskarna 19/2-20/3

Du är på ett strålande gott humör den här fredagen. Mycket handlar om att allt går din väg men också om de underbara människor som finns i ditt liv och som stöttar dig i varje beslut som du fattar. Kvällen kan bjuda på romantik och massor av god mat.