Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop torsdag 1/12

01 december, 2022

Väduren 21/3-19/4

Du börjar få lite panik inför julen. Det här året har du planerat att vara ute i god tid med allt från bokning av aktiviteter under helgerna till julklappar. Nu är det redan december och du har inte gjort någonting. Kvällen handlar om att planera framåt.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar om att fly in i en annan värld. Det kan vara fysiskt att befinna dig någon annanstans än hemma eller att du flyr med hjälp av böcker och film. Det är just den här typen av flykt som hjälper dig att fylla på din energireserv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har möjlighet att säga nej till en person som du faktiskt inte vill hjälpa, trots det finns en risk att du svarar ja bara för att undvika en obehaglig situation. Just nu är du usel på att ta konflikter så du lovar saker utan att egentligen mena det.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en härlig inledning på december. Den här dagen kan bjuda på julbord eller glöggmingel. Kvällen verkar kretsa kring en kombination av god mad och socialt nätverkande. Under dagen möter du spännande människor och knyter en del nya kontakter.

Lejonet 23/7-22/8

Du ser inte problemet med att säga nej till en kollega som ber om hjälp. Hen å andra sidan tycker att hen alltid ställer upp på dig men inte tvärtom. Sanningen ligger lite mittemellan men du borde kanske fundera över att bjuda till lite extra när det kommer till hen.

Jungfrun 23/8-22/9

Det blir en överraskande trevlig och social torsdag. Du har mycket att göra, men du börjar lära dig att ditt bästa är tillräckligt och du tänker inte stressa ihjäl dig bara för att någon annan inte har tid att hjälpa till. Kvällen handlar om en hobby.

Vågen 23/9-22/10

Du har en förmåga att hamna i konflikter just nu. Det kan bero på att du är ärligare än du brukar vara. Genom att säga det du känner istället för att hålla tyst rör du upp känslor omkring dig. Kvällen bjuder på roliga nyheter och på en annorlunda inbjudan.

Skorpionen 23/10-21/11

Du försöker hitta alternativ som fungerar, men det är inte så enkelt som du hoppats på. Det finns andra vägar till samma mål, men de är både mer kostsamma och svårare än den väg du valt nu. Ibland är det bra att hålla fast vid det man har.

Skytten 22/11-21/12

Du säger emot en person mest bara för att irritera hen. Du vet att hen är extra känslig när det gäller det område som ni arbetar med idag och det gör det hela lite roligare. Du är uttråkad och då kan du bli en riktig retsticka bara för att piffa till dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag upptäcker du en helt ny värld. Det blir en dag som andas upplevelser men också vila och lättja. Idag passar du på att testa några nya saker som du inte brukar göra i vanliga fall. Du känner dig lite vågad och du vill testa gränserna lite.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att vara lagom social men också om att kunna gå helt upp i ditt. Det blir en dag som bjuder på frihet och på möjligheten att göra saker helt efter din egen smak. Kvällen bjuder på en intressant och ny upplevelse. En berikande torsdag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du kan bli lite grinig när en släkting inte hör av sig tillräckligt ofta. Just nu är du dessutom extra emotionell på grund av Månens placering och det påverkar dina känslor ännu mer. Du vet att du kan höra av dig själv, men då kommer din stolthet med i ekvationen.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud