Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop onsdag 30/11

30 november, 2022

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra inledning på onsdagen men en tråkigare avslutning. Det som flyter på så bra i början på arbetsdagen tenderar att klumpa ihop sig till en hög med mindre problem precis innan du ska gå hem. Du kan räkna med en ganska sen onsdag.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen handlar om att gå helt upp i nuet och varken tänka bakåt eller framåt. Du har antingen väldigt mycket eller väldigt lite att göra den här dagen. Oavsett aktivitet så blir det en fin onsdag där du kan prioritera det du tycker om att göra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite seg i starten den här onsdagen, men till slut kommer du igång. Det handlar om att hitta ett tempo som håller hela dagen utan att för den sakens skull stressa allt för mycket. Ett saftigt skvaller fångar dina öron under eftermiddagen.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du är inte rädd för att göra fel, bara orolig att du inte ska räcka till. Försök att tro lite mer på dig själv, du har en oanad kapacitet inom dig som kan få dig att växa. Dagen handlar också om minnen och om en förälskelse som du har svårt att släppa taget om.

Lejonet 23/7-22/8

Du snäser ifrån åt en kollega som du tycker börjar bli lite väl efterhängsen. Du vet att hen gillar dig mer än tvärtom och därför vill du markera ett avstånd mellan er innan det är försent. Frågan är om hen förstår vad det är du vill förmedla.

Jungfrun 23/8-22/9

Mycket handlar om ekonomi och om att köpa saker som du inte behöver. Du skryter med att vara duktig på att inte impulsshoppa men både din garderob och ditt hem i övrigt bevisar motsatsen. Idag frestas du återigen till ett köp av något du inte behöver ha.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en önskan om att förnya och förändra i ditt horoskop just nu och det gör att du gärna vandrar i affärer när du är ledig på jakt efter saker att piffa upp dig och ditt hem med. Idag är inget undantag vilket gör att du stöter på en person som du inte sett på evigheter.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns ingen rim och reson i ditt sätt att anklaga en kollega i tanken. Även om du inte säger något högt så sjuder du av ilska inombords. Du försöker att lyfta det här problemet med en chef men hen förstår inte vad du menar. Hen stöttar dina kollega.

Skytten 22/11-21/12

Du tar avstånd från ett dilemma som kan komma att påverka ditt arbete idag. Istället för att välja eller ens fundera på ett val så skjuter du helt enkelt upp den här frågeställningen till en annan dag då du inte känner dig så velig som du gör just nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att ta tillvara på guldkornen i vardagen och hela den här onsdagen är ett sådant guldkorn. Du njuter i fulla drag utan att göra särskilt mycket. Dagen handlar om att kunna slappna av helt och fullt och fokusera på dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar gärna en promenad och upptäcker din omgivning idag, särskilt om du inte är i dina vanliga hemmiljö. Det blir en dag som handlar om att hitta tillbaka till lugnet inom dig, om att släppa problem som du inte kan påverka och om att vara social.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen har du en hel del saker som du ska hinna med så det gäller att du har en plan för dagen. Du bör försöka att arbeta metodiskt och inte för snabbt. Det är när du stressar som du oftast slarvar och det har du inte råd med idag.