Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop tisdag 29/11

29 november, 2022

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om små val som kan ge en stor belöning så tänk rätt och välj klokt. Det blir också en dag då du irriterar dig på dina kollegor och där du blir tvungen att jobba hårdare för att någon inte gör det hen ska. Kvällen blir bra.

Oxen 20/4-20/5

På sätt och vis andas den här dagen ren lycka. Oavsett om du arbetar eller är ledig så njuter du av att allt är underbart. Det finns romantik och glädje i ditt horoskop som bidrar till du muntra sinnesstämning. Kvällen handlar om ett av dina favoritintressen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du pressar dig själv till att göra lite mer än du brukar och det går bra till och börja med. Plötsligt stöter du på ett hinder och då är det som om du går rakt i i en vägg. Du orkar inte längre. Det här är en varningssignal att du bör sänka ribban på dina ambitioner en smula.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att hänga med i svängarna i en väns liv. Ena dagen kvittrar hen av lycka för att nästa dag måla allt i svart. Du kan själv vara rätt så lynnig i ditt temperament, men det är inget emot den här personen. Du vet inte hur du ska hantera hen.

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att vara alert och vaken vilket är svårt för Lejonet vilken tidig morgon som helst, men särskilt så här i november. Du riskerar att begå ett allvarligt fel om du inte har koll på dteljerna. Be någon hjälpa dig att dubbelkolla att allt är rätt.

Jungfrun 23/8-22/9

Du testar gränser den här tisdagen och det är lite ovanligt för den smått fyrkantiga Jungfrun. Du gillar tydliga regler och ett ramverk, men inte idag då är du något av en rebell. Det är en påverkan från Väduren som tar fram pionjären inom dig.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en person som gör sitt yttersta för att reta upp dig. Hen är trött på att du alltid försöker hålla god min i konflikter. Den här årstiden rör upp starka känslor, men du försöker alltid hålla dem under kontroll. Din kollega däremot gör tvärtom, hen vill ha drama.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag månar du mycket om en kollegas känslor. Hen har gått igenom en hel del den senaste tiden och du vill se till att arbetet blir något av en oas där hen kan slippa tänka på sina privata problem. Din kollega uppskattar verkligen din omtanke.

Skytten 22/11-21/12

Under den här tisdagen försöker du hinna med lagom mycket utan att stressa. Det blir en lagom intensiv arbetsdag och en trevlig och aktiv kväll. Du njuter av att hålla igång och av att träffa dina vänner. Kvällen ger dig perspektiv på en känslig situation.

Stenbocken 22/12-19/1

Du måste kompromissa en del den närmaste tiden men det gör du så gärna. Just nu är du på en bra plats i livet då alla pusselbitar långsamt men säkert börjar falla på plats. Du har gjort upp en ganska klar bild över 2023 och nu vill du bara ta en paus innan det nya sätter igång.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är ärlig mot en släkting och det svider lite. Du vet att hen behöver skakas om för att vakna till och se sanningen för vad den är. Du skulle helst se att någon annan stod för hens uppvaknande, men som det är nu får det bli du som tar det ansvaret.

Fiskarna 19/2-20/3

Du kan vara ganska bitsk när du är stressad och det får en kollega märka av idag. Du inte bara fräser ifrån du kommer också med en del onödig, syrliga anmärkningar på hen sätt att arbete. Det här är inte den person som du vill vara.