Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop måndag 28/11

28 november, 2022

aVäduren 21/3-19/4

Under måndagen försöker du hitta en utväg för att slippa en uppgift som du absolut inte vill göra, det kan handlar om att du förhandlar med en kollega eller att du helt enkelt förhalar en annan uppgift i hopp om att tiden ska rinna ut.

Oxen 20/4-20/5

Det här blir en väldigt lång och delvis jobbig dag, men det blir också en dag som handlar om upplevelser och om glädje. Du andas ut ordentligt för första gången på väldigt länge. Kvällen blir rofylld och lång. Du njuter av trevlig sällskap som en bra bok eller film.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du stark och oslagbar. Det finns inget som dina chefer kan slänga på dig som du inte fixar. Under den här dagen hittar du också lösningar på kniviga problem och lyckas bra med att medla i konflikter. En toppen dag med andra ord.

Stora astrologiska händelser 2023
1:00

Efter reklamen: Stora astrologiska händelser 2023

(1:00)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du funderar för mycket på saker som du inte kan påverka. Istället för att lägga fokus på saker som kan förändras gräver du ned dig i problem och jobbiga situationer. Den här dagen handlar till viss del om att lägga det gamla bakom dig.

Lejonet 23/7-22/8

Du tjafsar med en kollega eller vän. Utåt sett kan det verka vara ett smågnabb mellan er två men du vet att det är allvarligare än så. Den här konflikten har pågått ett tag och den verkar bara eskalera. Det här problemet kan bara lösas genom kommunikation.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är lite snabb i dina slutsatser idag och det kan leda till dubbelarbete för din del. Om du bara tar dig tid och tänker igenom det resultat du kommit fram till en gång till så kan du förhindra den typen av extra jobb. Kvällen handlar om en släkting.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen väljer du att avstå från något. Vid en första anblick kan det verka som du gör ett dumt val, men det här är något som du tänkt igenom ordentligt. Du vet att det kommer bli bättre på sikt om du avstår idag. Kvällen kretsar kring ett löfte.

Skorpionen 23/10-21/11

Du drar dig undan för att få vara i fred men en kollega är inte så bra på att tolka dina signaler så hen stör dig ideligen. Du blir irriterad men frågan är hur du hanterar personen ifråga. Du kan välja att förklara tydligare vad det är du vill eller välja att snäsa åt din kollega.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska stressig dag då många små uppgifter och flera projekt ska avslutas. Du är inte inblandad i allt men mycket av ditt eget arbete är beroende av att andra håller sina tidsramar. Kvällen blir rätt konfliktfylld, du bråkar med en familjemedlem.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du mycket i tankarna. Du verkar vara på väg någonstans, antingen rent fysiskt eller i anden. Den kommande perioden kommer att markera ett avstamp i något nytt men också ett avslut. Just idag handlar det mest om en transportsträcka.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är mer stressad idag än du vill erkänna. Att passa tider och ha marginal är inte riktigt din grej, men idag försöker du vara ute i god tid. Trots din goda intention finns det yttre omständigheter som ställer till det. Du hinner, men det är knappt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inser att du har haft fel när det kommer till en sakfråga och det irriterar dig. Du är inte en person som brukar tänka så här galet, men ibland händer det. Nu är frågan om du ska erkänna ditt misstag eller om du försöker rätta till det i smyg.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud