Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop söndag 27/11

27 november, 2022

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om att agera fort och om att våga ta initiativ. Det blir en bra men också en ganska krävande dag där du tvingas fatta en del jobbiga beslut. Dagen handlar även om att vila upp sig och om att hitta ny energi framåt.

Oxen 20/4-20/5

På söndagen är du ganska tömd på känslor, men det finns samtidigt en förväntan och ett behagligt lugn hos dig. Du har mycket som du ska hinna med den här dagen så därför är det bra om du passar på att sova så länge du kan. Kvällen blir rolig men också stressig och sen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har inte svårt att neka en person assistans fast du både har kapaciteten och tiden att kunna hjälpa till. Det här handlar mer om ett personligt val som du gör. Du ogillar helt enkelt personen som ber om hjälp och det är därför som du säger nej.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du agerar med en för dig ovanlig självsäkerhet. Du visar prov på en förmåga att hantera konflikter på ett vuxet sätt men också på en vilja att hitta lösningar på problem. Kräftan är inte känd för att agera vuxet i frågor som rör hjärtat, men idag gör du det.

Lejonet 23/7-22/8

Du vill tala ut men din vän har inte samma behov som du att öppna upp dig och dela med sig av sina känslor. Du blir lite sårad av hens svala beteende, samtidigt så förstår du att hen inte orkar bli sårad och därför gömmer sig hen bakom en försvarsmur.

Jungfrun 23/8-22/9

Du tar till ovanligt kreativa lösningar på ganska jobbiga problem. Det handlar om allt från att skapa en gruppkänsla till att manipulera och smickra. Det sistnämnda är något som inte brukar rimma bra med den korrekta Jungfrun, men idag är du målfokuserad.

Vågen 23/9-22/10

Du har en förmåga att blir arg för småsaker idag och det gynnar knappast ditt humör att du inte får dina projekt att gå ihop. Just nu så går inte saker riktigt din väg, det är som om marginalerna bli stolpe ut istället för tvärtom. Det här är en övergående påverkan på ditt horoskop.

Skorpionen 23/10-21/11

Du passar på att spendera pengar den här söndagen. Oavsett om du shoppar online eller ute på stan så gör du av med lite mer än du planerat från början. Det finns ett begär efter vackra saker i ditt tecken just nu och lön och black friday förstärker det här behovet.

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att bara vara inomhus idag, du måste komma ut i friska luften och få röra på dig. Du bygger úpp en rastlöshet inom dig som bara kan dämpas med hjälp av aktivitet. Idag möter du en person som är precis lika rastlös som du är och det tröstar dig något.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att ge järnet från relativ tidig morgon till väldigt sen kväll. Om det inte vore att du är så laddad med superhärlig energi från Solen så skulle du helt enkelt inte palla med den här dagen. Som det är nu så orkar du allt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vill hinna med både det ena och andra idag och det gör dig irriterad när saker blir försenade. Försök att slappna av, du kommer längre på inställningen att saker tenderar att lösa sig än en irritation mot allt och alla. Kvällen blir ovanligt sen.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du utomhus en hel del. Vädret verkar inte påverka dina planer särskilt mycket. Det verkar som du väljer aktiviteter som du kan göra oavsett om det stormar eller är solsken. Idag passar du på att skämma bort dig själv lite extra.