Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop lördag 26/11

26 november, 2022

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att umgås med vänner och ha trevligt. Det blir en genomgående social dag där fokus ligger på att njuta och inte fundera så mycket. Idag möter du en eller flera nya människor och det blir en rolig och annorlunda erfarenhet.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen bjuder på spänning, förväntningar, besvikelser men också på spontan glädje och förvåning. Någon överraskar dig rejält den här dagen, någon får dig att gnissla tänder av frustration och någon bjuder på ren underhållning. Det blir en bra lördag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du talar från hjärtat idag och din ärlighet både förvånar och berör. Det är inte ofta som Tvillingen öppnar upp sig på det här sättet. Du brukar ge ett sken av att vara transparent, men när man skrapar lite på ytan märks det att du håller mycket för dig själv.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du tar ett, för dig, ovanligt initiativ idag. Du gör något som kommer att utmärka din framtid för en ganska lång tid framöver. Det kan vara att du fattar ett beslut, att du impulsivt svarar på en annons eller agerar på ett ovanligt sätt i en ganska het situation.

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en massa energi i ditt horoskop den här dagen vilket gör att du kommer upp ur sängen ganska tidigt för att vara du en lördag. Dagen handlar om fysisk aktivitet, om att vara social och om att ha kul. Det blir en annorlunda och spännande dag.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag väcker du starka känslor utan att ens veta om det själv. Det är något i din framtoning som påverkar andra. Du kan vara lugnet själv, men under ytan anar man ett sjudande passion. Det är den här blandningen mellan kallt och varmt som fascinerar.

Vågen 23/9-22/10

Du kan vara ganska feg när det kommer till att ta ställning i konflikter. Du är en social person och din vänner betyder väldigt mycket för dig så det blir nästan omöjligt att välja sida när två personer grälar. Idag tvingas du ta parti.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är löjligt självsäker idag och det är just den där självklara framtoningen som gör att du lyckas. När Skorpionen är på topp finns det nästan inget som kan besegra dig. Kvällen handlar om att en flirt, om nya vänner och om att knyta nya band.

Skytten 22/11-21/12

Du kan vara lite försiktig i dina uttalanden när det kommer till människor som står dig nära. Rör det däremot sig om ytliga bekanta finns det ingen gräns för hur mycket du kan skvallra och prata bakom ryggen. Du gillar drama och idag rör du om i grytan ordentligt.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir en anspänning men också en befrielse på många sätt. Du har sänkt kraven på dig själv och det är därför du lyckas så bra. Du presterar som bäst när du har som roligast, inte när du känner pressen. Kvällen bjuder på en rolig överraskning.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag tar du ett smart och bra initiativ. Du lägger dig i utan att det egentligen märks och det är den lilla påverkan som förändrar slutresultatet. Du har en förmåga att få människor att vakna till, men du har också en förmåga att peppa och lugna.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar inga risker när det kommer till hälsa av ett barn eller djur. Du vet att du kan vara på gränsen till hypokondrisk både när det gäller dig själv och andra. I ditt fall handlar det om att du behöver försäkran, något som du får av en läkare eller veterinär idag.