Dagens horoskop fredag 25/11

24 nov, 2022 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om att stämma av och vara i fas. Det kommer att bli en del intensivt arbete i december och för dig är det viktigt att ha kontroll, något du försöker få idag. Kvällen handlar om att både säga ja och nej på samma gång.

Oxen 20/4-20/5

Du är på ovanligt gott humör idag. Dels är det fredag och dels är det en dag du får göra eller uppleva nya saker. Den här dagen blir ett avstamp mot något nytt och spännande. Kvällen handlar om god mat, trevligt sällskap och om nya miljöer.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte den som säger nej till en trevlig inbjudan eller att delta i ett evenemang. Ditt problem är att du ofta tackar ja spontant utan att dubbelkolla om du har andra planer och då kan du blir både dubbel och trippelbokad. Idag kan du hamna i en situation där du måste ställa in vissa saker.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite busig idag och det tar sig i uttryck både verbalt och i vissa upptåg från din sida. Vanligtvis är det här något av din charm, men idag när alla dina kollegor är lite irriterade och stressade kan din busighet skapa en del missnöje. Kvällen blir rolig och social.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du skapar många möjligheter just nu och det är bra. Det är genom att vara så flexibel och så påhittig som du är just nu som du lyckas du bygga en bra grund inför det kommande året. Din chef är imponerad av hur du lägger upp ditt arbete. Kvällen blir romantisk.

Jungfrun 23/8-22/9

Du ser inga svar på ett problem som du har. Det beror till stor del på att du är ganska fyrkantig i ditt sätt att hantera det här problemet. Om du tittade på situationen från en annan synvinkel skulle svaret vara mer uppenbart.

Vågen 23/9-22/10

Idag shoppar du loss. Det kan vara att du fått kassan påfylld, att det är black friday eller bara att du vill vara ute i lite god tid när det kommer till julklappar. Det finns goda chanser att göra riktiga fynd den här dagen. Kvällen handlar om ett moraliskt dilemma.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är en person som försöker tänka hela vägen från handling till konsekvens, i alla fall när du är kall och analytisk. Idag väcks både din vrede och passion vilket försvårar all form av riskhantering. Du agerar instinktivt och det kan få en del konsekvenser.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag är du ganska avvaktande mot en kollega som försöker ställa sig in hos dig. Du har länge varit misstänksam mot hen på grund av hens beteende men det är först idag som du får vissa av dina teorier bekräftade. Din kollega förstår inte din kyliga framtoning.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen njuter du av trevligt sällskap och ny miljö. Det kan vara en resa eller bara att du går ut med vänner. Du är ovanligt social just nu och din charm väcker både förvåning och glädje i din omgivning. Kvällen blir förvånansvärt trevlig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar inga risker idag utan är ute i god tid oavsett om det rör sig om möten, resor eller sociala träffar. För dig är det extra viktigt att slippa stressa. Den här fredagen handlar om att ha trevligt, umgås med intressanta människor och om att äta god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar inte ansvar för vad en kollega har för sig, ändå blir det du som på något sätt hålls skyldig till hens misstag. Din chef lyssnar inte på dina förklaringar och det gör dig frustrerad. Kvällen handlar om familjen och om värme och kärlek. Det blir en bra avslutning på dagen.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons