Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop torsdag 24/11

24 november, 2022

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir en ganska stressig dag där det ställs en hel del krav på organisation och snabbtänkthet från din sida. Förutsättningarna för att du ska klara den här dagen så smidigt som möjligt är att du är utvilad. Kvällen handlar om ett personligt val.

Oxen 20/4-20/5

Den här torsdagen är du både ivrig och uppspelt. Du är glad, social och det verkligen strålar om dig. Du skämtar med allt och alla. Kvällen handlar om att fixa med med saker hemma. Du verkar förbereda något som kommer att ske framöver.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är egentligen inte särskilt envis av naturen, men idag blir du väldigt irriterad på en person som inte tror att du kan klara av vissa utmaningar. Det handlar inte så mycket om vad du kan eller inte kan som om att någon har satt en etikett på dig.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Idag antar du en utmaning även om den inte var direkt ställd till dig. Det handlar delvis om att du vill bevisa något, inte bara för din chef utan även för dig själv. Just nu är ditt självförtroende lite lågt och det här blir ett sätt att boosta dig själv.

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite sur på en släkting eller familjemedlem som alltid tar en diskussion eller en konflikt ett steg för långt. Den här personen känner inte av några gränser och det skapar problem. Du är trött på att alltid vara den som ger med dig för att slippa älta saken vidare.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns mycket drama på ditt arbete just nu och det tycker du livar upp vardagen lite. Även om du undviker att hamna mitt i så gillar du att vara något av en neutral åskådare. Idag blir du indragen mot din vilja. När någon står dig nära och är det svårt att inte ta parti.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska kreativ dag idag där du måste tänka lite utanför boxen och det passar dig alldeles utmärkt. Det finns få personer som är så flexibla som Vågen och det gör det enklare för dig att hitta alternativa lösningar på olika problem.

Skorpionen 23/10-21/11

Du undersöker en möjlighet idag och det ger dig en hel del nya frågeställningar. Det du trodde skulle bli en enkel konceptlösning visar sig vara väldigt komplext och svårdefinierat. Kanske är det enklare att gå tillbaka till din gamla idé istället.

Skytten 22/11-21/12

Du pratar väldigt mycket med en ny kollega och du inser att det finns en attraktion mellan er. Som singel är det här goda nyheter men är du redan i ett förhållande så kommer den här typen av känslor orsaka en hel del problem. Du måste vara säker på vad du känner.

Stenbocken 22/12-19/1

På torsdagen är du ovanligt uppspelt. Du pladdrar på med en glädje och en spontanitet som inte funnits hos dig under lång tid. Det finns spänning, glädje och en massa härlig energi i ditt tecken just nu. Du ser verkligen fram emot den närmaste tiden.

Vattumannen 20/1-18/2

Att göra eller inte göra är lite av den problematik som du ställs inför just nu. Det handlar om saker som du vill uppnå samtidigt som du inte vet om den metod du tillämpar är den bästa för det resultat du vill nå. En idé är att bolla lite tankar med en mer erfaren kollega.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du både arg upprörd och en smula imponerad på samma gång. Det handlar om en vän eller släkting som agerat helt utan din vetskap och det gör att du känner dig lite utmanövrerad från hens liv. Samtidigt är du stolt över vad hen uppnått den senaste tiden.