Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop onsdag 23/11

23 november, 2022

Väduren 21/3-19/4

Du har en förmåga att se saker ur ett negativt perspektiv idag och det hjälper varken dig eller någon annan. Just nu finns det mycket trötthet i ditt tecken och det är när energinivån sjunker som ditt humör följer med. Kvällen handlar om balans.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir en ganska lugn dag då du fokuserar mycket på en resa eller en ledighet som ligger inom ganska snar framtid. Det kan vara att planera packning, shoppa något fint eller att ha hemma SPA. Du skämmer bort dig själv rejält idag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvekar när du hör hur en vän har reagerat på något du har sagt. Du tänkte vara helt ärlig med dina känslor, men din väns reaktion får dig att inse att hen kanske inte klarar av att hantera den typen av information. Ibland är det bättre att ingenting veta.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du tvingar dig själv att vara nyttig idag. Du har verkligen ingen som helst lust att engagera dig mer än du måste, men du vet att det är vintertröttheten som talar och det är därför du försöker att inte tänka så mycket utan bara göra. En bra strategi.

Lejonet 23/7-22/8

Du blir överraskad idag och du är inte alls säker på om du gillar det. Även om du vanligtvis brukar tycka om det oförutsägbara så har vill du ändå ha möjligheten att välja och det får du inte idag. Kvällen handlar om att vara lyhörd mot en vän.

Jungfrun 23/8-22/9

Du får gärna visa vart skåpet ska stå idag. Du behöver vara lite bestämd om du ska kunna förverkliga dina idéer. det finns så många ambitiösa människor omkring dig just nu och risken är stor att en av dem försöker köra över dig för att vinna egna fördelar.

Vågen 23/9-22/10

Du är lugn, samlad och fokuserad, något som du aldrig brukar vara. Det här är en bra påverkan på ditt tecken och den hjälper dig särskilt mycket i arbetslivet och när det kommer till att fatta lite större beslut. Kvällen handlar om att träna.

Skorpionen 23/10-21/11

Den här onsdagen handlar om att var uppriktig även om det kan kännas läskigt att öppna upp sig, särskilt för människor som du inte känner så väl. Ibland måste man våga för att vinna och idag är en sådan dag då du har lite att förlora men allt att vinna.

Skytten 22/11-21/12

Du kan vara ganska kaxig just nu och det irriterar vissa kollegor. De tycker inte att du tar ditt arbete på allvar eftersom du har en sådan avslappnad attityd till jobbet. I själva verket är det precis tvärtom, din kaxighet blir en försvarsmekanism för att orka med alla krav.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har verkligen blommat upp under den senaste veckan. Efter att ha gått igenom en ganska tung period så mår du betydligt bättre. Du ser fram emot något väldigt mycket just nu och det gör att du orkar med vardagen och mörkret. Idag charmar du alla du möter.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag intar du en försvarsattityd när du känner dig utpekad. Just nu har du ganska svårt att ta kritik och det märks inte minst på ditt sätt att bemöta den feedback som en chef försöker ge dig. Kvällen handlar om att göra något som gör dig glad.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är tröttare än du vill medge. Det har varit en tung uppförsbacke den här månaden, men nu börjar det vända. Du känner att du får tillbaka energi, lite i taget, men bara det att den kommer tillbaka gör dig på extra gott humör.