Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop tisdag 22/11

22 november, 2022

Väduren 21/3-19/4

Det finns inget du kan göra för att påverka en person som bestämt sig. Hen är ung, naiv och extremt envis. Här gäller det att vägleda med varsam hand, att försöka styra kommer bara göra att hen slår bakut. Du måste vara lite listig i den här situationen.

Oxen 20/4-20/5

Du ser ingen möjlighet att påverka så du säger ingenting idag och det är en klok idé. Din tid kommer snart så bida din tid och lyssna och lär. Det blir en dag där du jobbar självständigt och fattar många egna beslut. Du känner dig fri och lite vågad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vill åt sanningen idag och det kommer krävas en hel del om du ska få fram den. Det är inte så enkelt som det verkar. Den här sanningen har både flera lager och nyanser. Det kommer ta tid innan du får en bild som får saker att klarna.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du har en hel del att göra den här dagen, det handlar både om saker som har med jobbet att göra och saker som har med privata åtaganden att göra. Det viktigaste just nu är du gör upp en plan för dagen och håller dig till den. Kvällen blir harmonisk.

Lejonet 23/7-22/8

Du hamnar allt oftare i en diskussion med en släkting och du känner att du inte riktigt hanterar situationen. Ni två drar helt enkelt inte jämt, det är bara att acceptera. Ni borde försöka att reda ut allt groll som ligger och gror mellan er.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns en potential i den här dagen om du bara förvaltar den på rätt sätt. Det handlar om att inte bara se möjligheter utan att våga agera på de chanser som du får. Var inte rädd för att sticka ut hakan och säga vad du tänker och tycker, du har bra åsikter.

Vågen 23/9-22/10

Under den här tisdagen tar du en sak i taget och det är klokt eftersom du stressar upp dig om du har för många bollar i luften på samma gång. Vad du behöver är en möjlighet att göra färdigt det du håller på med innan du går vidare, det ger det bästa resultatet.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har en bra möjlighet att utvecklas den här dagen men då måste du vara öppen för nya tankar och idéer. Du kan vara lite trångsynt när det kommer till områden där du anser dig vara något av en expert och då är du inte så mottaglig för det nya.

Skytten 22/11-21/12

Det är en ganska tråkig dag men en betydligt mer tilltalande kväll som väntar. Det är mycket rutin på jobbet just nu och Skytten har svårt för regler och rutiner. Du vill ha frihet och kunna göra lite som du vill, men så upplever du inte att det fungerar just nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här tisdagen handlar om att du gör ditt och det är du nöjd med. Du blir överraskad när en eller flera kollegor plötsligt verkar vilja närma sig dig, det kan vara en fråga om lunch eller aw. Det här gör det både förvånad och smickrad.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns ett sätt att hantera den situation som du befinner dig i, men frågan är om du valt den enklaste vägen. Du har en förmåga att trassla in dig i olika frågeställningar. Kvällen handlar om att göra något för dig själv.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är på ett strålande gott humör den här tisdagen. det finns en härlig energi och en glädje i ditt horoskop den här tisdagen. Du har många idéer och ditt goda humör uppskattas av dina kollegor. Kvällen handlar om ett intresse som du har.