Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop måndag 21/11

21 november, 2022

Väduren 21/3-19/4

Det blir en rolig och utvecklande dag där det händer mycket både privat och på jobbet. Just nu är du rätt så stressad över mycket när det kommer till jobbet så den här dagen blir på sätt och vis ett skönt avbrott, du verkar ägna dig åt annat än dina vanliga uppgifter.

Oxen 20/4-20/5

Det är mycket på gång i ditt liv just nu och det är både kul och stressigt. Precis som för Väduren blir måndagen lite annorlunda. Du utmanar dig själv till att göra något som är nytt och vågat. Du testar gränserna till det beprövade och du har riktigt kul under tiden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att säga nej. Inte eventuelt eller kanske utan ett rungande nej. Det är svårt för dig för det är ett ord som vanligtvis inte ingår i ditt vokabulär, särskilt inte inom områden som rör arbetet. Kvällen handlar om begravda känslor.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen försöker du hitta en gnutta energi och vilja för att orka med dagen. Det går inte så lätt för dig just nu och mycket grundar sig i mörkret. Du har svårt att komma upp på morgonen och du är väldigt trött på kvällen, du behöver lite A-vitamin.

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en intressant dag som kretsar kring ett speciellt ämne som egentligen inte har med dig att göra men som på något sätt kommer att påverka din vardag ändå. Du försöker att separera dig från hela situationen, men det finns ett känslomässigt band som gör det svårt.

Jungfrun 23/8-22/9

Under den här dagen har du en del praktiska uppgifter att lösa. Det kan vara allt från jobb till familjeproblem. Hur du tacklar de här utmaningarna beror till stor del på din dagsform. Om du är utvilad och pigg hanterar du det med tålamod, annars kan situationen reta upp dig.

Vågen 23/9-22/10

Du vänder in och ut på något som en person sagt till dig. Du blev väldigt sårad av hens sätt att uttrycka sig och nu försöker du analysera om det är du som överreagerat eller om hen faktiskt betett sig riktigt illa. Ett sms piggar upp dig den här dagen.

Skorpionen 23/10-21/11

Du undrar en hel del över en ny och intressant kollega. Hur du än försöker är det svårt att komma hen nära. Det är en väldigt privat person med en sval framtoning och det fascinerar dig. Under eftermiddagen väntar en del lite mer utmanande uppgifter.

Skytten 22/11-21/12

Du avskyr när andra har rätt och du har fel. Idag hamnar du i en situation där du blir överbevisad men du kan ändå inte låta bli att känna dig lurad på något sätt. Kvällen blir roligare, då verkar du träffa vänner och bara njuta. Det blir en bra avslutning på dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här måndagen är ganska lugn. Du har saker att göra och du försöker att skapa en mental lista över det som är viktigt men i övrigt så gör du ganska lite. Du behöver en dag då du bara kan komma ikapp mentalt. Idag får du ett överraskande sms.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ser utmaningar med ett projekt som du håller på med just nu, men trots det är svåt tycker du det är kul att se hur det hela utvecklas från en abstrakt idé till något väldigt verkligt. Det blir en dag som utmanar ditt sätt att tänka och ditt sätt att lösa problem.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen är sällan din bästa dag i veckan och det här är inget undantag. Du gillar helt enkelt inte ens tanken på att helgen är över och vardagen tar vid. Idag och är du extra trött och det gör dig grinig. Kvällen handlar om att söka svar på oväntade ställen.