Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop söndag 20/11

20 november, 2022

Väduren 21/3-19/4

Du tänker mycket just nu så det kan hända att din familj och vänner upplever dig som lite frånvarande eller butter idag. Du grubblar en hel del på framtiden och på vad du vill göra. Du känner att du står inför ett vägskäl och du har inte bestämt för vilken väg du vill gå.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir lugn och harmonisk. Du har en del mindre projekt som du vill verkställa, men inget som du inte klarar av. Den här dagen handlar om att göra saker på ditt sätt och du blir förvånansvärt nöjd med resultatet. Det här är en bra dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingar dig själv att delta i ett projekt som du egentligen inte har tid med men som du lovat att ställa upp på. För dig handlar det hela mer om vem du har lovat och om att inte svika hens förtroende snarare än om projektet själv.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att försöka lista ut vad det är din vän eller partner har i kikaren. Du uppskattar hemligheter så länge de inte är hemliga för dig och just nu känner du dig lite undanskuffad, något du verkligen inte uppskattar. Kvällen blir upplysande.

Lejonet 23/7-22/8

Du har fått dig en tankeställare och nu behöver du ladda om och skifta ditt fokus. För dig har det varit rätt så uppenbart vilken väg du vill gå, men nu när omständigheterna förändras så är det naturligt att din planer ändras.

Jungfrun 23/8-22/9

Den här dagen handlar om att skämma bort sig själv och hitta ett andrum i den stressiga vardagen. Det kan vara utomhusaktiviteter med vänner, eller mys med familjen. För dig innebär söndagen en tid att ladda batterierna och slippa tänka på jobbet.

Vågen 23/9-22/10

Idag agerar du modigare än du känner dig. Du står upp mot en mycket auktoritär person bara för att försvara en vän som råkat illa ut. Du kan vara verbal när du talar med passion och övertygelse, något som hen märker av idag. Det är svårt att stå emot dina argument.

Skorpionen 23/10-21/11

Det är tveksamt om du bör gå vidare med dina planer, i alla fall i nuläget. Det finns så många saker som kan gå fel och du kommer ha svårt att tackla ett bakslag. Vad du behöver just nu är någon som tror på dig utan förbehåll och lite allmänt flyt.

Skytten 22/11-21/12

Du sicksackar dig mellan missförstånd och ordkrig den här dagen. Du befinner dig i en ganska snårig situation där minsta feltramp kan leda till en hel del lidande. Som tur är så är du en skicklig navigatör och du lyckas tråckla dig ur den här situationen.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen går ganska fort. Du har mycket att göra och det hjälper till skynda på klockan. Eftermiddagen handlar om att hitta tillbaka till dina vanliga fokus igen och lägga upp en plan inför den kommande veckan. Du har mycket att bevisa för dig själv.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en del saker som du inte är på det klara med, men du hoppas på att du ska få lite mer insikt i de här bitarna den här dagen. Vad du har är en ganska komplicerad situation som bör hanteras med en lätt hand, något du brukar vara bra på.

Fiskarna 19/2-20/3

Du chansar lite vilt idag och det är både bra och dåligt på samma gång. Du får en massa gjort genom att ta genvägar men det finns även en risk att saker blir fel och då kommer det blir jobbigt att rätta till dem. Kvällen handlar om värme och starka känslor.