Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop lördag 19/11

19 november, 2022

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra och aktiv lördag där du med fördel är utomhus så mycket som möjligt. För dig handlar den här dagen om att se nya saker och om att träffa nya inspirerande och roliga människor. Det blir en dag då en hobby är i fokus.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar både om att göra nytta och om att ha kul. Du kan pyssla med ett projekt i hemmet eller så arbetar du på dagen. Kvällen handlar om vänner, om att skratta och om att bara trivas i varandras sällskap. Det blir en härlig lördag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du utnyttjar en vän som är skyldig dig en tjänst. Egentligen har du inte ens dåligt samvete eftersom du oftast hjälper hen istället för tvärtom. Idag handlar det om ett område som ligger lite utanför din kunskap men som din vän behärskar mycket väl.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Under den här lördagen försöker du passa på att vila och ta igen dig så mycket som möjligt. Det blir en härlig dag där fokus ligger på att ha roligt och på att träffa vänner. Det finns en risk att du gör av med lite för mycket pengar den här dagen.

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du väldigt social så när du av någon anledning är själv söker du aktivt upp sällskap. Det handlar inte om att du ogillar ensamhet, just nu handlar det mer om att du blommar ut när du har människor omkring dig. Kvällen kretsar kring ett vad.

Jungfrun 23/8-22/9

Du kan vara nog så envis och det är din envishet som hela tiden får dig att pressa dig lite till. Idag visar du prov på just den typen av skicklighet. När du inte kan övertala så förhandlar du och kompromissar. Det blir en riktigt rolig lördag.

Vågen 23/9-22/10

Om du är ledig så gör du så lite som möjligt. Visst kanske du pysslar lite hemma eller träffar en vän och tar en fika men mycket mer än så blir det inte den här lördagen. Du behöver vila och du behöver få göra ingenting alls, helst en hel dag.

Skorpionen 23/10-21/11

Under lördagen hamnar du lätt i gräl med människor som inte delar dina värderingar. En klok idé är att undvika samtalsämnen som kan röra upp känslor och få dig att blir arg. Under eftermiddagen finns det utrymme till att vara lite extra kreativ.

Skytten 22/11-21/12

Du har en förmåga att stampa en vän på tårna. Det är som om allt du säger eller gör blir fel och hen är sårad över ditt beteende. Du försöker försvara dig med att hen är väldigt stingslig av sig, men innerst inne vet du att du varit lite klumpig.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att fånga dagen, leva i nuet och inte tänka så mycket. Oavsett om du arbetar, är ledig eller utövar en sport är det bra för dig att gå upp i det du gör. Det har varit en hel del grubblande och en hel del svajigt självförtroende den senaste tiden, men nu kan det vända.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir bokstavligen tagen på sängen idag. Det är bara att erkänna att du dubbelbokat dig och nu gäller det att lösa situationen på bästa möjliga sätt. Visst är det lite förargligt när det blir så här, men det är inget som du kan ändra på idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en massa olika aktiviteter inplanerade och de flesta verkar vara utomhus. det bästa är om du kan boka om en del för du verkar vara lite krasslig och du borde ta det lugnt istället för att flänga hit och dit. Vissa dagar bör man sätta hälsan främst och idag är en sådan dag.