Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop fredag 18/11

18 november, 2022

Väduren 21/3-19/4

Det finns goda möjligheter för dig att göra något som du aldrig testat på den här fredagen och det bidrar till att det blir en riktigt rolig dag. För dig handlar det om att få möjligheten att tänka lite mer kreativt än vanligt. Kvällen handlar om vänskap.

Oxen 20/4-20/5

Du vill verkligen överraska någon den här fredagen. det kan vara din partner, ett barn eller en vän. För dig är halva nöjet att se hur personen ifråga lyser upp lite extra av din omtanke. Kvällen blir mysig och lagom aktiv. Du samlar dem du älskar omkring dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att reta upp en kollega just nu utan att riktigt veta vad det är som du gör fel. Det kan röra sig om ditt sätt att hantera problem, det faktum att du inte stressar fast ni har mycket att göra eller så är det helt enkelt en fråga om personkemi.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du håller dina hemligheter för dig själv och det är en bedrift för en Kräfta. Du vet att du är bra på att skvallra, men just nu ser du värdet i att inte göra det. Det handlar dels om lojalitet men också om att du vill bevisa att du är bra på att bevara en hemlighet.

Lejonet 23/7-22/8

Du kan du, vill och du vågar är oftast ditt mantra, men inte idag. Då varken vill, kan eller vågar du satsa fullt ut. Det är för mycket som kan gå fel och just nu orkar du inte med fler motgångar. Du behöver få en positiv trend i ditt liv, om så bara för ett tag.

Jungfrun 23/8-22/9

Du får en möjlighet att resa men frågan är om du tar den. Den praktiska Jungfrun tackar sällan ja till saker spontant utan behöver betänketid. I det här faller kan din möjlighet gå dig förbi om du inte agerar snabbt, samtidigt är det viktigt att du är bekväm med situationen.

Vågen 23/9-22/10

Idag är du som en fräsande katt på hett plåttak. Alla som kommer i din närhet får sig en skopa ovett oavsett om de förtjänar det eller inte. Ditt dåliga humör härrör från en påverkan från Pluto och den kommer att mildras för att sedan gå över men det tar sin tid.

Skorpionen 23/10-21/11

Under den här fredagen är du riktigt rolig och skämtar med alla du möter. Du anstränger dig verkligen för att människor ska tycka om dig. Det handlar både om att du vill blir uppskattad men också om att det finns fördelar med att vara omtyckt.

Skytten 22/11-21/12

Fredagen handlar om att ha trevligt och om att unna sig det lilla extra. Det kan vara allt från en långlunch med kollegorna till fredagsmys med familjen. Det viktigaste för dig den här dagen är att du inte stressar och att du får tid till att njuta av dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Det är din humor som segrar över din ilska idag. När du inser det ironiska i den situation du befinner dig i kan du inte låta bli att le. Man kan säga vad man vill om en Stenbock, men du ger aldrig upp och det bevisar du idag. Du är en verklig vinnare.

Vattumannen 20/1-18/2

Under fredagen försöker du avsluta dina uppgifter lite tidigare. Dels har du en del att ta itu med hemma, men du vill också hinna med lite nöjen eller en hobby på eftermiddagen. Det blir en bra inledning på helgen och en rolig avslutning på veckan.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns få personer som kan tävla med ditt flyt just nu. Allt du gör går bra och när du inte vet hur du ska agera tycks saker reda ut sig av sig själv. Det gör att du nästan alltid är på gott humör och det i sin tur skapar bra stämning omkring dig.