Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop torsdag 17/11

17 november, 2022

Väduren 21/3-19/4

Det blir en livlig torsdag där heta ord växlas och många känslor sätts i brand. Det här kan röra sig om attraktion, förälskelse eller känslor av det mer aggressiva slaget. Oavsett vad det handlar om så blir dagen intressant och ganska annorlunda.

Oxen 20/4-20/5

Du blir irriterad på en kollega för att hen hela tiden försvinner utan att säga något. Du får bita dig i tungan för att inte fräsa åt personen ifråga. Trots det blir torsdagen en bra dag som också ger mycket positiv energi och många skratt. Du får beröm idag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet inte om du ska ställa upp i ett volontär projekt eller inte. Det som väger över på den positiva sidan är att du kommer få många pluspoäng för att du ställer upp. Det som är negativt är att du tycker att hela projektet är tråkigt och jobbigt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Ibland är det bättre att inte säga någonting alls om du inte är riktigt säker på vad det är du vill ha sagt. Idag är en sådan dag där du bör tänka över vad det är du försöker kommunicera fram. Ibland kan en handling vara tydligare än ord.

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite trött just nu och det kan leda till slarv från din sida. Du försöker hålla dig skärpt hela dagen, både med starkt kaffe, fysiskt arbete och i den mån det går musik. Tyvärr hjälper det bara till en viss del. Du måste inse att du är i behov av sömn.

Jungfrun 23/8-22/9

Ibland kan du vara väldigt dålig på att läsa mellan raderna. Idag är det just en sådan dag där du förväntas veta saker om en person som hen aldrig berättat för dig. Du blir ställd och lite irriterad på den här typen av orealistiska förväntningar.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en sund dynamik i ditt horoskop just nu och den hjälper dig när det blir stressigt. Du har en kollega som både tänker som du gör och arbetar väldigt likt dig. Det är tack vare ert goda samarbete som ni så ofta lyckas bättre än andra grupper.

Skorpionen 23/10-21/11

Du vill inte se hela sanningen av rädsla för vad du skulle få veta. Du är rätt nöjd med situationen så som den är just nu och du vill inte göra något som kan förändra läget. Det här är en form av självlögn som kan komma att straffa sig lite längre fram.

Skytten 22/11-21/12

Du gör ditt yttersta för att hålla en viss person på en armlängds avstånd men det är inte så enkelt. Hen gillar att vara nära dig och hen är inte en person som accepterar ett nej. Även om du är helt ärlig mot hen så kommer du ha ett problem.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen handlar om att göra det du måste men också om att vara kreativ och om att kunna ta ut svängarna lite extra. Det blir en bra och utvecklande dag då du lär dig en hel del nya saker. Kvällen handlar om hård träning men också om en en liten flirt.

Vattumannen 20/1-18/2

Din ärlighet gör dig till ett lätt byte den här torsdagen. Eftersom du vägrar att ljuga, även om det kan vara till din fördel så kommer du att hamna efter en kollega som inte lider av samma skrupler som du gör. Hen är betydligt mer hänsynslös.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag behöver du inte stressa upp dig, det har du en kollega som gör åt dig istället. Det är skönt att någon annan tar den typen av ansvar så att du slipper göra det. Kvällen handlar om att hinna med och om att se de möjligheter som du serveras.