Dagens horoskop onsdag 16/11

15 nov, 2022 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Det finns en hel del om och men den här dagen som gör att dina planer både kan gå precis så som du önskar men också kan gå käpprätt åt skogen. Det handlar om yttre omständigheter som du inte kan påverka. Det är bara att hålla tummarna idag.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir en välförtjänt paus i allt som händer omkring dig just nu. Det kan handla om vila från jobbet, chefer som är borta eller bara lite extra lugnt tempo på arbetet. Oavsett vad blir onsdagen bra dag som ger snarare än dränerar dig på energi.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här onsdagen har du en hel del idéer som snurrar i skallen. Nu gäller det att omvandla dem från ritbord stadiet till verklighet. Många gånger kan idén vara mycket enklare än själv genomförandet och det märker du av idag. Här gäller det att hålla huvudet kallt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Det krävs mod att ifrågasätta en person som är en självklar auktoritet men det gör du idag. Bara för att någon alltid verkar ha koll behöver det inte innebära att hen har det. När du upptäcker påtagliga fel så flaggar du för det även om det retar upp en del kollegor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har inget mer att säga till din vän. Ni har redan utbytt för många hårda ord och det finns en risk att någon av er går ett steg för långt om ni inte avblåser den här diskussionen i tid. Idag agerar du den vuxna i sällskapet och lägger ned din röst.

Jungfrun 23/8-22/9

Det blir en intressant och händelserik onsdag där du av någon anledning tycks befinna dig mitt i händelsernas centrum. Det är tack vare din pålitlighet och din förmåga att skapa struktur som du får agera ankare och sunt förnuft idag.

Vågen 23/9-22/10

Du påstår en sak bara för att ta tillbaka det i nästa ögonblick. Det här är ett typiskt exempel på din velighet just nu. Du är stensäker på något bara för att bli ytterst osäker ett par minuter senare. Vad du bör jobba på är att lita på dina egna instinkter.

Skorpionen 23/10-21/11

Man får dra sig undan och vara lite isolerad både för en dag och ett tag beroende på hur mycket ensamhet du har behov av. Just nu så surrar det väldigt mycket människor omkring dig, både på arbetet och privat. Du behöver tid att att vara ensam med dina tankar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om en slags nedräkning. Du har en aktivitet som du ser fram emot under senare delen av eftermiddagen eller kvällen. För dig är hela ditt fokus inställt på just den här händelsen så vägen dit är bara en transportsträcka.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vet inte vad du tycker om en viss person men hen har en förmåga att vandra ut och in i ditt liv vare sig hen blir inbjuden eller ej. Du får nog räkna med att hen är här för att stanna och du måste fundera över dina känslor för den här personen.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag säger du ifrån till en av dina chefer. Du har fått nog av en kollega som alltid tycks manipulera till sig fördelar oavsett konsekvenser. Du är trött på att hen alltid bortförklarar sin misstag eller skyller på andra, men mest av allt är du trött på din chef för att hen får hållas.

Fiskarna 19/2-20/3

Du nekar en person hjälp och får dåligt samvete. Trots att du vet att du varken har tid eller lust att ge hen en hand så spökar ändå den goda samariten inom dig. Du har svårt att se på utan att hjälpa till. Här måste du försöka vara lite tuff.

Annons