Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop tisdag 15/11

15 november, 2022

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir en bra dag då du bygger upp mycket från början. Den här dagen handlar om att våga ta för sig men också om att markera revir. Det finns personer som är ute efter ditt område och dina uppgifter så se till att visa vart skåpet ska stå.

Oxen 20/4-20/5

På något sätt är tisdagen en av de bättre vardagarna för dig. Veckan har kommit igång och du känner att du börjar få lite kontroll över jobbet, något som får dig att slappna av. Idag försöker du komma överens med en ny chef och det går ganska bra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har hamnat i kläm mellan två starka viljor och du vet inte riktigt hur du ska hantera situationen. Mycket handlar om att du måste ta ställning för och emot vilket gör att du kommer problem med den kollega eller vän som du går emot.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du beter dig som ett bortskämt barn och det är du medveten om, samtidigt har du svårt att ändra på ditt beteende eftersom det ligger så mycket känslor och så lite logik i ditt agerande. Just nu är Månen stark i ditt tecken och då förstärks din emotionella sida.

Lejonet 23/7-22/8

Din spontana charm förstärks av Månen position som samtidigt gör den dig emotionell. Idag träffar du en person och det mötet drar upp en massa latenta känslor hos dig. Minnen du trodde var begravda bubblar upp till ytan med förnyad styrka.

Jungfrun 23/8-22/9

Du chansar på att du har rätt i sak fast du egentligen inte har någon som helst fakta att backa upp dig själv med. Vanligtvis brukar Jungfrun vara väldigt noga med att ta reda på fakta innan du går in i en diskussion, men av någon anledning missade du det idag.

Vågen 23/9-22/10

Du blir besviken på att något blir framskjutet eller helt inställt idag. Det handlar om något som du sett fram emot och du har inte riktigt själv förstått hur mycket innan idag. Nu inser du att du skulle behöva den här aktiviteten för att hitta ny energi i vardagen.

Skorpionen 23/10-21/11

idag får du lust att visa vem du är utan att för den sakens skull röja för mycket av ditt innersta. Skorpionen är ofta väldigt privat som person och att lyfta på locket och glänta lite till ditt inre visar på ett förtroende för den person du öppnar upp dig för.

Skytten 22/11-21/12

Idag yr du omkring som en virvelvind, men det är inte säkert att du får mer gjort för den sakens skull. Risken är snarare att du blir förvirrad och påbörjar för många projekt för att du ska hinna med att avsluta alla innan dagen är slut.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tar nya tag den här tisdagen och du känner hur din kamplust och vilja börjar återvända sakta men säkert. Det har varit ett tufft men också berikande år och du börjar få grepp om vem du är och vart du är på väg, något som märks tydligt idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vill prata med en person som du inte känner så väl för det är något med hen som får dig att vilja tränga in under ytan. Vattumannen gillar gåtor och mystik och den här personen är båda delarna. Kvällen handlar om att prata med en äldre släkting.

Fiskarna 19/2-20/3

Du ser att du inte kommer att hinna allt du har planerat idag, men det hindrar inte dig från att försöka. Just nu är du inne i en ambitiös fas och då vill du prestera och visa att du faktiskt är en person att räkna med. Kvällen bjuder på nyheter.