Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop måndag 14/11

14 november, 2022

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att fokusera på att göra en sak i taget. Det har varit mycket den senaste tiden och nu vill du försöka få ordning på röran i ditt huvud. Det är så många tankar som skapar förvirring för dig. Kvällen handlar om att se en person för den hen är.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir förvånansvärt lugn. Det kan innebära att du får arbeta hårt, men oavsett om det är mycket eller lite att göra så finns det en harmoni över den här dagen som hjälper dig att fokusera och arbeta metodiskt. Kvällen handlar om en släkting eller ett barn.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir mycket att göra den här måndagen så det gäller att du har ett bra tempo redan från början annars kommer du bli sen med allt. Under den här dagen möts du av kritik från en vän eller chef som du beundrar och därför svider hens ord lite extra.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du vill inte chansa idag. Det är så mycket som inte gått din väg den senaste tiden att du vill försöka få ordning på saker innan du du börjar experimentera allt för mycket. Vanligtvis har du inget emot att vara lite vågad, men just nu föredrar du att vara försiktig.

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en vilja att att göra saker rätt idag. Du vill så gärna få det att funger att du är villig att backa från det som är viktigt för dig bara för att få din vän eller partner att må bra. Den här dagen handlar även om att utmana sig själv på olika sätt.

Jungfrun 23/8-22/9

Du lär dig nya saker idag och det är märkligt hur du utvecklas som mest när du får chansen att testa dina idéer i lugn och ro. Det finns så många personer och chefer omkring dig som hela tiden hoppar från idé till idé och då blir du stressad.

Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder på en överraskning i form av ett sms eller samtal. Det här kan bli en vändpunkt för din del. Vad du behöver nu är att du själv tror på dig lika mycket som andra uppenbarligen gör. Våga ta för dig lite mer, även i situationer som du upplever som obekväma.

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir en rolig och annorlunda måndag där du få användning av din mer kreativa sida. Du är en person som gillar fart och fläkt och det får du idag. Under den här dagen får du även möjligheten att tänja lite på vissa strikta gränser och det får dig alltid på gott humör.

Skytten 22/11-21/12

Du får inte som du vill idag och det beror till stor del på att du inte argumenterar tillräckligt för din sak. Om du bara har övertygande fakta på din sida så kommer du kunna övertala dina kollegor att följa din linje. Kvällen handlar om att vila upp sig.

Stenbocken 22/12-19/1

Efter en lång rad jobbiga situationer har du mentalt siktat in dig på att förändra och förbättra. Du är slut psykiskt, men du vet att det snart kommer en lugnare period och det är den du siktat in dig på. Den här dagen handlar mest om att göra det du måste och inte mer.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är oroad för en vän eller släkting som inte får till saker på ett bra sätt just nu. Hur hen än försöker så blir det inte riktigt så som hen önskar. Det handlar om en mental spärr som du vill hjälpa till att lyfta. Frågan är bara hur du ska närma sig problemet.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir kanske inte så som du tänkt dig den, men det blir bra, kreativ och bjuder på en hel del skratt. det viktigaste för dig just nu är att du känner att du hinner med på arbetet utan att stressa allt för mycket. Det är när du börjar stressa som du mår dåligt.