Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop söndag 13/11

13 november, 2022

Väduren 21/3-19/4

Du undersöker en rad möjligheter inför december den här söndagen. Det kan röra sig om allt från jul till nyårsfiranden eller kanske lite glöggmingel. Du är på festhumör och då agerar du gärna som värd, bara du får planera i god tid.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att kombinera ett nytt fritidsintresse med en gammal utmaning. Det blir svårt men berikande, särskilt när du inser att din idé gränsar till det genialiska. Ibland kan du vara väldigt kreativ, särskilt när det handlar om att spara arbete och tid.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir lugn och skön. Det kan vara en dag som handlar om att fira en släkting eller en familjemedlem. oavsett om det blir fika på sängen eller finmiddag så kretsar dagen kring gemenskap. Du njuter av att umgås med dina nära och kära.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Idag stressar du mer än du behöver. Du känner att du inte hinner med så mycket på vardagarna och då försöker du överkompensera på helgen. Tänk på att söndagen till viss del bör vara en vilodag så stressa inte för mycket. Kvällen handlar om vänskap.

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen andas intriger, skvaller och interna konflikter. Det blir en dag fylld av drama, en del tårar men också skratt. det finns så mycket känslor den här dagen att det bubblar över både hos dig och hos andra. Det är skönt att få ventilera ibland.

Jungfrun 23/8-22/9

Du försöker göra mysigt hemma den här söndagen. Det kan vara allt från inredning till storbak med familjen. Det viktiga är att njuta av att vara ledig och att umgås med människor som gör dig gott. En bra dag att skämma bort dig själv ordentligt.

Vågen 23/9-22/10

Idag vill du ingenting, men du försöker ändå aktivera dig själv en smula. Hel ditt tecken lider under en lättare höstdepression som tar sig i uttryck i form av orkeslöshet och en mild apati. Du inser att du mår bättre när du gör något.

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir en händelserik dag som kan bjuda på en kortare utflykt eller till och med en resa. Dagen handlar om nya intryck och om att ta tillvara på dina ledighet. Det blir en lugn och skön söndag som kantas av god mat, värme och familjegemenskap.

Skytten 22/11-21/12

Du inser att du gjort fel, men du vet inte hur du ska rätta till det på ett bra sätt. Följ din magkänsla i det här fallet. Du brukar oftast ha en bra instinkt när det kommer till relationsproblem och hur du ska hantera dem. Kvällen blir inspirerande och rolig.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag vågar du öppna upp dig och till och med vara lite flirtig. Det är inte ett vanligt beteende hos dig, särskilt inte hos den mer traditionella kvinnliga Stenbocken. Idag så spränger du gränser och testar en ny, lite mer vågad version av dig själv. Det blir en succé.

Vattumannen 20/1-18/2

Du får inte blir arg på en vän för att hen inte hinner med dig just nu. Det handlar inte om att hen inte vill ses, det finns tyvärr saker som hen måste prioritera inom sin familj. I övrigt en lugn men väldigt harmonisk och trevlig dag. Kvällen bjuder på en överraskning.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vågar vara lite fräck idag och den lönar sig. Vanligtvis är du inte den som sticker ut hakan på det här sättet, men idag tycker du det är lite kul att vara våghalsig. Eftermiddagen kan bjuda på en ny men angenäm upplevelse. Det blir en bra avslutning på veckan.