Dagens horoskop lördag 12/11

11 nov, 2022 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Annons

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att bryta sig loss från invanda mönster och jobbiga ovanor. Du vill leva nyttigare och vara mer aktiv, något du tar ett steg emot idag. Den här dagen handlar inte bara om att följa sin övertygelse utan också om att njuta av livet.

Oxen 20/4-20/5

Idag är du piggare än du varit på länge. Du njuter om du är ledig annars så jobbar du på i ett ganska lugnt tempo. För dig handlar lördagen om att inte stressa. Har du möjlighet så kan det vara lite julstämning på gång hemma. Du börjar förbereda advent i god tid.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att hamna i knipa, i alla fall när det kommer till relationer. Tvillingen är impulsiv och gör oftast det som känns rätt i nuet vilket på sikt kan ställa till problem, i alla fall när det handlar om förhållanden. Idag bör du tänka innan du agerar.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Du är en person som inte lyssnar på sakargument utan du följer ditt hjärta och din magkänsla istället. Vanligtvis är det helt rätt sak att göra för den intuitiva Kräftan, men idag påverkas du av en influens som främjar logiskt tänkande och håller tillbaka din intuition.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här lördagen är du utomhus även om vädret inte samarbetar. För dig är det viktigt att se nya miljöer för att hitta inspiration i vardagen. Du kan även välja en skapande och inspirerande inomhusmiljö såsom ett museum, galleri eller sportcentrum.

Jungfrun 23/8-22/9

Just nu lyckas du inte få ihop livspusslet på ett tillfredsställande sätt. Det är för mycket som du vill göra men för lite tid. Du måste börja tacka nej till trevliga aktiviteter och det svider i hjärtat. I övrigt en rolig och kreativ dag med hög mysfaktor.

Vågen 23/9-22/10

Du vågar slå dig fri från moraliska värderingar idag och göra något som många kan betrakta lite som oansvarigt. Det är sällan du släpper lös på det här sättet, men när du väl gör det så så gör du det fullt ut. Inga mellanlägen här inte, du ger järnet.

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen handlar om att fundera över sin situation och om att ändra på saker som blivit fel. Det kan verka enklare än det är, men det finns en vilja att förändra och förbättra som genomsyrar ditt tecken just nu och som får dig att agera på bästa möjliga sätt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är en aningen uttråkad men det skulle du aldrig medge, varken för dig själv eller någon annan. Du föredrar att ha mycket aktiviteter inbokade även om du inte får samma chans till återhämtning. Idag är en stillsam dag då du klättrar på väggarna istället för att njuta.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vill umgås med dina vänner idag och det kommer du att göra i den måna du kan. Du kan ha aktiviteter inbokade på dagen, men det hindrar inte dig från att träffa dem och gå ut och ha kul på kvällen. Stenbocken är i behov av att få släppa loss.

Vattumannen 20/1-18/2

Du undviker en person som kan bli ganska jobbig om hen känner sig välkommen. Det verkar vara en gemensam bekant som du egentligen inte har någon annan relation till än att ni ses då och då på fester eller middagar. Idag stöter ni på varandra igen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du utgår från en annan persons behov och inte från dina egna vilket skapar problematik för din del. Om du agerade lite mer egoistiskt skulle det vara enklare. Kvällen handlar om en familjemedlem och om hens uppförande gentemot en gemensam vän.

Annons