Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop fredag 11/11

11 november, 2022

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir intensiv både privat och arbetsmässigt. På jobbet har du mycket att göra men fördelen är att det får dagen att gå fort. Kvällen handlar om nöjen. Det kan vara allt från att gå ut med kompisar till fredagsmys med familjen.

Oxen 20/4-20/5

Du har en del att göra den här fredagen, men det höga tempot passar dig bra. Du gillar när dagen går fort. Idag unnar du dig gärna en extra lång lunch och god mat. på kvällen finns det en del aktiviteter som är inplanerade och som du ser fram emot.

Tvillingarna 21/5-20/6

Att säga emot en kollega eller chef idag gör knappast någon nytta. Hen har alldeles för mycket inflytande för din smak, men det är inte mycket som du kan påverka. Vad du kan göra är att visa att du själv är en kraft att räkna med och att du har bra idéer.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inte så smidig i dina uttalanden idag och det kan hända att vissa saker som du säger till och med kan väcka en del irritation. Det handlar om att saker slinker ur dig utan eftertanke. Under eftermiddagen väntar roliga och lite annorlunda nyheter.

Lejonet 23/7-22/8

Du tar saker och ting i dina egna händer idag. Du är så trött på att andra ska ligga i framkant och hela tiden få fördelar. Idag är det du som tar kommandot och skillnaden från att ligga i kölvattnet på andra blir påtaglig. Kvällen handlar om att mysa.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är inte särskilt snabb idag men du tror på historien om sköldpaddan och haren. Du vet att du har mer fokus och mer envishet än dina snabbare kollegor och det kommer att betala sig till slut. Kvällen bjuder på värme och kanske lite romantik.

Vågen 23/9-22/10

Du har inget emot att ha fel, du ogillar bara när andra påpekar det. Du vill vara den som upptäcker och i bästa fall röjer undan dina egna misstag. I dag hamnar du i en situation där en kollega påpekar något som gått snett och du får bita dig i tungan för att inte fräsa tillbaka.

Skorpionen 23/10-21/11

Du ser på situationen som du befinner dig i med lite ovana ögon. Oftast brukar det vara dina vänner, inte du som befinner sig i den här typen av knipa. Även om situationen till viss del är ironisk så är den knappast roande. Idag är det din väns tur att hjälpa dig istället för tvärtom.

Skytten 22/11-21/12

Du agerar modigt när du försvarar en kollega som många gillar att klanka ned på. Hens sätt är inte särskilt sympatiskt, men det betyder inte att det är rätt att prata skit bakom hens rygg. Kvällen blir magisk. Du är medelpunkten på en häftig tillställning.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du en massa inplanerade aktiviteter och det blir en dag som bjuder på full fart och skratt. På jobbet går tiden fort och dina kollegor är glada för din insats. På kvällen är det nöjen som väntar. Du får även ett erbjudande som är för bra för att tacka nej till.

Vattumannen 20/1-18/2

Det är en del resande i ditt horoskop den här hösten och slutet på veckan verkar antingen bjuda på en bilfärd eller kanske en kortare flygtur. Det blir en intressant dag då vissa sakargument ställs på sin spets. Den här fredagen bjuder även på god mat och trevligt sällskap.

Fiskarna 19/2-20/3

Du utgår ifrån att du har fel och det försvårar din situation. Det är din dåliga självkänsla som intalar dig att det måste vara du som gjort fel inte din kollega. Om du tänker ett varv till kommer du inse att det troligaste scenariot är att det är din kollega som gjort bort sig.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud