Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop torsdag 10/11

11 november, 2022

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir händelselös men ganska trevlig. Du arbetar på enligt de rutiner du har och du tycker att det är skönt att slippa tänka. Den här dagen handlar också om att göra sitt bästa, att se människor för vad de är och om att visa empati.

Oxen 20/4-20/5

Det är lite tjafs på din arbetsplats men du försöker hålla dig undan de värsta konflikterna. Du vet att årstiden och mörkret kan vara en bidragande åsikt till människors korta stubin. Idag får du beröm av din chef för att du uppför dig på ett föredömligt sätt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en del uppståndelse när en kollega eller chef meddelar vissa nyheter idag. Till viss del var nyheterna väntade, men det rör ändå upp en del känslor och osäkerhet. Det kommer att spekuleras och skvallras en hel del den här dagen.

Kräftan 21/6-22/7

Du är orsaken i ett drama som du inte ens känner till själv. Det handlar om personer som slåss om din uppmärksamhet och som konkurrerar om att vara närmast dig. Det här kan röra sig om antingen kollegor eller lite mer avlägsna vänner.

Lejonet 23/7-22/8

Du ser inget fel i det du gör just nu trots att det både upprör och väcker känslor. För dig är drama en del av livet och du har inget emot att röra om lite i grytan om livet börjar bli för slentrianmässigt. Idag får du nyheter om en vän som du inte sett på länge.

Jungfrun 23/8-22/9

Du oroar dig en hel del både över din egen och över en väns framtid. Det är så mycket som är osäkert, både rörande din egen position och yttre omständigheter som har med din ekonomi att göra. Kvällen handlar om att vara först på plats.

Vågen 23/9-22/10

Att inte säga någonting är inte samma sak som att säga nej, det är du noga med att förklara. För dig handlar det mer om att få en möjlighet att tänka över förslagen innan du bestämmer dig. Vågen behöver mycket fakta innan hen ska fatta ett beslut.

Skorpionen 23/10-21/11

Du går från klarhet till klarhet just nu och det är du glad över. Den förvirring som har rått i början av veckan lättar och du börjar se vilken väg du ska följa. Du gillar när du har en bra bild över vart du är på väg och vad du vill uppnå för mål.

Skytten 22/11-21/12

Du skyndar dig från en uppgift till en annan med förhoppningen om att blir klar fort och kunna komma hem lite tidigare. Det handlar till stor del om att du har planer för eftermiddagen och du vill få utrymme att fixa dig själv lite innan du sticker iväg.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir både roligare, lättsammare och betydligt mer harmonisk än gårdagen. Du har utrymme att arbeta självständigt och det älskar du. Kvällen handlar inte bara om en hobby utan mer om ett livsval du gjort. Du är nöjd med torsdagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en trötthet och en seghet i ditt tecken som brukar ge sig till känna så här i slutet av veckan. Allt blir lite mer tungjobbat och du är inte upplagd för att argumentera för saker som borde vara självklara. Kvällen blir mysig men lite för sen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får som du vill idag och det underlättar en hel del både för dig och för din kollega. Det fina med er två är att ni kommer så bra överens och att ni inte gillar att arbeta med samma sak vilket gör fördelningen av arbetsuppgifter lätt. Kvällen blir härlig.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud