Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop tisdag 1/11

01 november, 2022

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra tisdag som mest handlar om att tänka framåt och om att våga ta steget ut ur din bekvämlighetszon och in i det okända. Just nu finns det mycket som utmanar dig, både privat och på arbetet. Det som är viktigt är att du kan ha kul i din vardag.

Oxen 20/4-20/5

Du tycker att den här dagen är både rörig och rolig på samma gång. Du gillar att ha många bollar i luften samtidigt så länge du känner att du har kontroll över läget. Kvällen handlar om att sätta andra personer än dig själv i första rummet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kan vara lite seg i starten just nu, men när du väl kommer igång går det undan. Idag är det just en sådan dag då du egentligen inte får upp farten förrän efter lunch. Under eftermiddagen utmanas du att tänka både flexibelt och annorlunda.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns mycket roligt att göra den här tisdagen, det gäller bara att sätta igång och det är det som är ditt stora problem. Du drabbas av beslutsångest och då blir det varken hackat eller malet för din del. Kvällen handlar om att pressa sig själv lite extra.

Lejonet 23/7-22/8

Under tisdagen försöker du smälta allt som hänt i förr veckan och helgen. Du vill samla ihop dina tankar innan du går vidare. Du har en vag aning om vad det är du vill göra, men du är inte riktigt övertygad om att du valt rätt väg för att nå ditt mål.

Jungfrun 23/8-22/9

Du kan vara ganska petig och det kommer fram idag. Du fixar med de sista detaljerna bra mycket längre bara för att övertyga dig själv om att du inte kunnat göra mer. Ibland snöar du in på det lilla istället för att gå vidare till nästa utmaning.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om pengar, dina finanser och om hur du ska kunna spara både till oförutsedda utgifter och till något som du vill göra som en resa. Det här är något som kräver en del planering från din sida och den typen av framförhållning är inte din starka sida.

Skorpionen 23/10-21/11

Du undviker ett samtalsämne som du vet tenderar att bli väldigt känsligt. Du har egentligen inget emot att lyfta den här typen av ämnen, men då måste alla involverade vara på det klara med att olika åsikter inte bara är bra, det är en nödvändighet.

Skytten 22/11-21/12

Tisdagen handlar om att ta en sak i taget och att inte stressa fram resultat. Det har varit ganska mycket press på dig från jobbets håll, men nu när det börjar lugna ned sig stressar du upp dig själv istället och det är då du börjar forcera fram resultat.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen är du lite förvirrad efter den senaste veckan upplevelser. Samtidigt är det bra att komma tillbaka till rutiner och hitta din plats i vardagen. Idag försöker en ny kollega närma sig dig, försök att vara uppmärksam på vad hen vill.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är trött och irriterad, men det är inte så ovanligt för dig så här års. Bristen på dagsljus bidrar till ditt låga humör, men det handlar även om stressen på jobbet. Försök att lämna arbetet kvar när du går hem för dagen. Du behöver en paus på kvällarna.

Fiskarna 19/2-20/3

Du utesluter ingenting idag och det är nog klokt. Det kan hända att du tänkt rätt och agerat bakvänt men det kan också vara så att du faktiskt fått felaktig information från början och då hamnar hela problemet i ett nytt ljus.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud