Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop onsdag 9/11

09 november, 2022

Väduren 21/3-19/4

Du gör undantag från dina principer idag genom att hjälpa en kollega som du egentligen konkurrera med. För dig handlar det om att en seger inte är en seger om den inte sker på lika villkor och att det här är en person som du respekterar.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att att göra saker som du måste göra men också om att göra något för dig själv. Det kan vara en hobby, något som du bara vill uppleva eller en mysig och berikande utflykt. Det blir en bra onsdag där du samlar kraft inför resten av veckan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ifrågasätter och är krånglig i största allmänhet enligt din chef. Det handlar om att hen vill ha en ja sägare och det är knappast du. Du tycker att det ska vara högt till tak på en arbetsplats och du är villig att ta till strid för dina åsikter även om det skapar konflikt.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen blir rolig men också krävande. Du har mycket som du ska hinna med och tiden är begränsad. Som tur är finns det få personer som kan charma människor att hjälpa till såsom du kan. Du använder dig av hela ditt register idag.

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att sätta fingret på vad det är som är fel på jobbet. Du känner av en tryckt stämning, men du vet inte varifrån den utgår eller de bakomliggande orsakerna. Även om situationen väcker din nyfikenhet så finns det andra saker som du prioriterar.

Jungfrun 23/8-22/9

Dagen går fort, dels för att du har mycket att göra men också för att du jobbar med en person som alltid får dig att le. Det är tanken på hen som får dig ur sängen på dagarna när allt känns motigt. Har du en partner kan dina känslor för din kollega vara komplicerade.

Vågen 23/9-22/10

Du har en förmåga att hamna i klistret just nu. Det är som om allt du gör blir lite fel och många gånger får du börja om från början och det tar tid. Det bästa du kan göra är att försöka strukturera ditt sätt att arbeta. Ordning och reda kommer att hjälpa dig.

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen blir intressant men väldigt lång. Det kan handla om möten på andra platser än jobbet, på komplicerade säljplaner eller på individer som har en helt egen agenda. Vad du måste göra idag är att anpassa dig till omständigheterna så gott du kan.

Skytten 22/11-21/12

Du iakttar, analyserar och bedömer en hel del idag. Det kan handla om allt från kollegor till situationer. Det är mycket som väcker din nyfikenhet men också en hel del som triggar dina vinnarinstinkter. Du behöver hitta mål som du kan kämpa för.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir syndabocken i en komplicerad historia som har med arbetet, kollegor och gruppen att göra. Det som blir fel har inget direkt samband med något du gjort, mer en allmän uppfattning om att du är en bakomliggande orsak. Du känner dig utpekad.

Vattumannen 20/1-18/2

Under onsdagen försöker du reda ut vissa saker som har med jobbet att göra. Det rör sig om detaljbeslut, något du tycker är tråkigt och som du har svårt att fokusera på. Idag får du värdefull hjälp från en person som mer än gärna snöar in på det här typen av detaljer.

Fiskarna 19/2-20/3

Du underlåter dig att fråga din chef om något som hen uppenbarligen vill berätta om. Det handlar om att du tycker illa om den här personen och inte vill ge hen mer utrymme i ditt liv än du måste. Kvällen blir rolig, annorlunda och mycket krävande.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud