Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop tisdag 8/11

08 november, 2022

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lugn dag där du får möjligheten att samla dina tankar och ordna lite på jobbet. Det är skönt med den här typen av dagar som ger en paus i en annars ganska intensiv höst. Kvällen handlar om en hobby som du negligerat alldeles för länge.

Oxen 20/4-20/5

Du är inne i ett bra flow just nu. Det mesta går din väg och när saker eller projekt står och väger så tippar det nästan alltid över till din fördel. Den här turen och positiva energin kommer att hålla i sig under större delen av det som är kvar av året, så njut.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte villig att ge upp även om oddsen knappast är till din fördel idag. Normalt sett är inte Tvillingen särskilt envis av sig, men just nu påverkas du mycket av jord och med den påverkan kommer också en omedgörlighet som i det här fallet är positiv.

Kräftan 21/6-22/7

Du försöker lyssna på ett gott råd som du får idag men när det kommer till kritan så gör du ändå såsom du tänkt dig från början. Det är lite synd att du inte kan ta åt dig mer av feedback eftersom det skulle underlätta vardagen en hel del.

Lejonet 23/7-22/8

Din envishet och din vilja att tro på människor hjälper när det blir tufft idag. Genom din charm och din allmänt positiva inställning lyckas du vinna människors lojalitet och det är något som du behöver nu när tiderna blir tuffare.

Jungfrun 23/8-22/9

Du tror på en kollega och på hens förmåga att lösa problem så därför blir du väldigt besviken när hen inte lyckas idag. Det här är en person som har gjort ett väldigt starkt intryck på dig och fram till idag har du nästa trott att hen är utan brister.

Vågen 23/9-22/10

Du drar dig undan lite för att få vara ifred med dina tankar. Just nu grubblar du mycket över ett problem som har med ditt privatliv att göra. Även när du försöker fokusera på jobbet så smyger sig en oro och en dålig magkänsla in. Du behöver svar på dina frågor.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är du lite mer positiv när det kommer till arbetet. Du anstränger dig för att kompensera för det du inte hunnit med under gårdagen. Det är när du verkligen vill som du kan skapa storhet i vardagen. Kvällen handlar om en förälskelse.

Skytten 22/11-21/12

Du kan upplevas som lite småsur idag och det har att göra med att du sover för lite. Även när du går och lägger dig tidigt så får du inte den kvalitetssömn som du behöver. Du skulle försöka vara lite mer fysiskt aktiv på eftermiddagen och kvällen.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen handlar om att vara effektiv utan att stressa. Du brukar vara bra på att lägga upp ditt arbete och prioritera rätt men idag försvåras din insats av sjukdomar eller kollegor som helt enkelt inte vill jobba. Kvällen handlar om att ge järnet.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är trött på personer som har svårt att bestämma sig. den här typen av velighet gör att du inte kommer framåt i ditt eget arbete eftersom det är så mycket som är beroende av att en större grupp är överens. Kvällen handlar om att träna.

Fiskarna 19/2-20/3

Du försöker hitta små guldkorn i vardagen och det kan vara en hobby, att skämma bort dig själv med god mat eller att umgås med människor som du älskar. Det är den här typen av enkla, men effektiva knep som du tar till för att lysa upp tisdagen.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud