Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop måndag 7/11

07 november, 2022

Väduren 21/3-19/4

På måndagen försöker du ena personer som vanligtvis har svårt att komma överens. Det kan handla om kollegor, bekanta eller rent av familiemedlemmer. Just nu påverkas du mycket av Månen vilket gör det lättare för dig att läsa människor.

Oxen 20/4-20/5

Under den här dagen är du vaken på detaljer och det finns en härlig positiv energi hos dig som har lyst med sin frånvaro under ett antal veckor. Du har laddat batterierna under helgen oavsett om du har tagit det lugnt eller varit aktiv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir arg för småsaker just nu och det hjälper inte att du försöker hålla igen dina känslor, de bubblar upp ändå. Ditt dåliga humör i kombination med en ganska stressig arbetssituation gör det svårare för dig att orka med dagens utmaningar.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar tag i ett antal uppgifter som inte ligger på ditt bord men det finns en risk att du glömmer bort det arbete som du egentligen borde ägna dig åt. Din vilja att hjälpa andra överskuggar ibland din förmåga att prioritera. Kvällen blir informativ.

Lejonet 23/7-22/8

Du ser möjligheter där andra upplever motgångar och problem. Det handlar i första hand om din grundinställning och den är väldigt bra just nu. När Lejonet har den här typen av drivkraft kan hen upplevas som ostoppbar. Njut av dina framgångar.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns en konflikt i familjen eller vänskapskretsen och du tenderar att hamna mitt emellan två människor som du bryr dig mycket om. Trots att du försöker hålla dig neutral så dras du in gång på gång i den här härvan. Det blir en tuff start på veckan.

Vågen 23/9-22/10

Du pratar mycket med människorna omkring dig just nu. Det är genom interaktion som du hämtar inspiration och energi. Du är i grund och botten en social person så därför är den här typen av samvaro viktig för dig, både på jobbet och privat.

Skorpionen 23/10-21/11

Just nu har du inte riktigt orken att sätta igång med alla projekt som du har planerat. Det handlar om en trötthet som har med bristen på ljus och värme att göra. Skorpionen kan bli lite handlingsförlamad så här års och den typen av passivitet börjar märkas hos dig.

Skytten 22/11-21/12

För dig är det självklart att alla ska hjälpa till och dra sitt strå till stacken, därför blir du märkbart sårad när vissa personer försöker smita undan sitt ansvar och sina plikter. För dig handlar den typen av beteende till stor del om illojalitet mot gruppen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du börjar bygga upp ett starkare självförtroende både privat och på jobbet. Det handlar både om du själv tror på dig men också att du kunnat bevisa för dig själv att du är bättre än vad du fått cred för. Nu börjar även andra att se och lyfta dina talanger.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inte tillräckligt envis den här måndagen. Du skulle kunna göra lite mer, gå lite längre om du bara tvingade dig själv men just nu har du svårt med den typen av självdisciplin. När saker blir jobbiga tenderar du att backa. Du orkar inte med konfrontationen.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen handlar om att komma igång efter helgen och det går lite halvsegt. Du är tröttare än du vill medge för dig själv. Det kan vara att du har något i kroppen som gör att din ork inte är riktigt på topp. Lyssna på din kropp och vila mycket.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud