Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop söndag 6/11

06 november, 2022

SSVäduren 21/3-19/4

På söndagen försöker du öka avståndet emallan dig och en person som sårat dig en gång för många. Hen har en tendens att be om ursäkt och sedan tro att allt är bra, men så lätt är det inte. Ibland går man för lång och det gör hen idag. Du orkar inte mer.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir en dag då du småpysslar, är uromhus en del och njuter av livet i största allmänhet. Det blir en fin dag full av livsglädje och skratt. Dagen handlar om vänskap men du sänder också en hel del tankar till nära och kära som gått bort.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här söndagen tvingar du människor som inte egentligen kommer överrens att umgås, om inte annat så för din skull. För dig är det extra viktigt att dessa personer håller sams, särskilt idag av alla dagar. Kvällen bjuder på lite konflikt och drama.

Kräftan 21/6-22/7

Du är bra på att göra som människor säger till dig att göra, i alla fall idag. Du saknar orken att bestämma själv så du tycker att det är skönt när någon annan tar kommandot. Dagen handlar också om att vara öppen med sina känslor och om att ha kul.

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en lugn och skön söndag som andas lite högtidlighet. Det kan vara en dag då du åker till gravarna eller bara umgås med dina nära och kära. Den här dagen blir lite av en parentes i en annars ganska stressig vardag, du tillåter dig att bara vara i nuet.

Jungfrun 23/8-22/9

Dagen handlar om släkt, vänner gofika och skvaller. Det blir en trevlig söndag där det finns goda möjligheter att ta lite extra väl hand om vissa personer som du inte hinner träffa så ofta. Dagen handlar även om utomhusaktiviteter.

Vågen 23/9-22/10

Du behöver få komma bort om så bara för en dag. Du vill ha avstånd till vardagen och en möjlighet att få tänka ifred. Idag tar du dig tid för den här välbehövliga utflykten. Du skapar en liten lucka för eftertanke och för nya upplevelser. En bra söndag.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns gränser även för dig och idag markerar du ditt missnöje på mer än ett sätt. Du är inte bara arg och upprörd, du är också sårad att din vän inte tycks känna dig bättre än så här. Hen borde veta vart din gräns går. Kvällen blir utvecklande.

Skytten 22/11-21/12

Du startar en diskussion som du inte är beredd på att avsluta och det skapar förvirring för din vän. Nu när du lyft det här ämnet tycker hen att ni borde reda ut hur respektive känner, men du kommer på att du inte är redo för den typen av erkännanden.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir intensiv både känslomässigt och fysiskt. Du bevisar saker för dig själv och för andra den här dagen. Du kan vara både tekniskt skicklig och slug när du vill och idag vill du väldigt mycket. Dagen handlar också om att knyta nya vänskapsband.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns fina sätt att visa att du inte vill vara med i ett projekt som en vän startat upp utan att behöva säga direkt nej. Genom att ge diskreta vinkar får du din vän att förstå och hen kan dra tillbaka sitt erbjudande utan att känna sig bortgjord.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen handlar om värme, om familj och även om djup sorg och saknad. Det här är en dag då du har tillåtelse att vara lite melankolisk och ingen ifrågasätter din sinnesstämning. På sätt och vis tycker du det är skönt med en fin och vemodig dag.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud