Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop lördag 5/11

05 november, 2022

Väduren 21/3-19/4

blir en bra dag där du försöker att umgås med människor som du inte hinner träffa så mycket som du skulle önska på vardagarna. Det blir en dag som andas vänskap, värme och kärlek. Idag skämmer du bort dig själv lite extra.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar både om arbete och om att vila. Du hittar en rytm som fungerar för dig utan att du för den sakens skull stressar upp dig i onödan. Den här dagen bjuder på en massa nyheter, både om släktingar om om nära vänner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du gör av med alldeles för mycket pengar idag på onödiga saker, samtidigt är det efter lön och du tycker att du förtjänar lite guldkant på tillvaron. Försök att spara lite extra den här månaden, det kommer komma utgifter som du inte räknat med.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en förmåga att bli irriterad på en person som egentligen inte gör dig någonting. Det är hela hens utstrålning som får det att brinna i huvudet på dig. Hen är lite självgod och har en förmåga att åka räkmacka genom livet.

Lejonet 23/7-22/8

Du saknar sakargument för något som du planerar och då går du på känslor istället. Lejonet är något av en expert att spela på sin omgivnings känslor och du gör det på ett så raffinerat sätt att de flesta du påverkar tror att det är deras eget beslut.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag vill du hinna med en hel del hemma. Det kan vara allt från mindre projekt som att städa till mer omfattande renoveringar. Jungfrun har ett behov att att boa in sig under höstmånaderna. Det är ditt sätt att överleva den här mörka årstiden.

Vågen 23/9-22/10

Du satsar allt på ett kort idag och det kan verka dumdristigt, men i själva verket är du väldigt smart. Du spelar med säker hand och du vet att du har mer att vinna än att förlora på att ta en risk. En vän ställer dig mot väggen för något du sagt eller gjort.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är som du är och ingen ska ändra på dig, samtidigt så skadar det inte att du är lite mer flexibel, särskilt idag. Skorpionen kan ha en envishet som påminner om jordtecken och det är den envisheten som kommer fram hos dig idag. Kvällen blir annorlunda.

Skytten 22/11-21/12

Du umgås med familj och vänner den här lördagen. Det blir en trevlig dag som kan bjuda på utomhusaktiviteter och en hel del höstmys. Den här lördagen handlar om att ta hand om varandra och om att lyssna på varandra. Det finns så mycket känslor omkring dig just nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en intensiv och rolig dag där du bör ge järnet samtidigt som du bör agera lite smart. Ibland tänker du inte innan du handlar men det bör du göra idag. Försök att hitta allianser och var inte rädd för att göra reklam för dig själv och din kapacitet.

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen går väldigt fort. Du har många järn i elden och den kan även vara så att du får agera skjuts åt en släkting eller vän. Den här dagen handlar också om arbete och om att övertala personer att inte vara så envisa. Kvällen blir härlig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du kan vara ganska frimodig i ditt språk och det visar du prov på idag. du uttrycker dig på ett sätt som inte alla tycker är korrekt, men det är du och det står du för. Dagen handlar också om nya bekantskaper och om att försöka passa in.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud