Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop fredag 4/11

04 november, 2022

Väduren 21/3-19/4

Du har laddat för den här fredagen hela veckan och nu när den är här så mår du inte så bra. Du står inför ett val, antingen lyssna på din kropp och ställa in dina planer för kvällen eller att ignorera varningssignalerna och ta konsekvenserna av det senare.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen är en av dina bästa dagar, inte bara för att du ser fram emot helgen utan för att det är en dag som oftast andas positivitet och som går väldigt fort. Kvällen handlar om att äta gott och mysa med familjen. Det blir en kväll som bjuder på skvaller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att avgöra vem som har rätt och fel idag. Känslomässigt vill du tro på den person som du står närmast men din magkänsla säger att det är fel. Det här är ett val som handlar om lojalitet, om integritet och om att fatta tuffa beslut.

Kräftan 21/6-22/7

Du går emot strömmen idag och det i sig är inte särskilt ovanligt. Det som är ovanligt med ditt beteende den här fredagen är att du inte ens lyssnar på råd eller förslag från din familj. Oftast brukar dina nära nå fram till dig när du är som envisast.

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en bra men samtidigt väldigt intensiv fredag. Du har många bollar i luften och kanske inte så bra kontroll som du vill hävda att du har. Lejonet har en förmåga att ge sken av att veta det mesta, men i själva verket famlar du lite i mörkret idag.

Jungfrun 23/8-22/9

Du satsar stort och det kan både ge vinst och förlust lite beroende på hur välplanerad din satsning är. Vanligtvis ger sig Jungfrun inte in i saker som hen inte vet något om, men idag är du villig att ta lite risker. Kvällen handlar om att säga nej.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en mjukhet och en vilja att ta hand om människor i ditt tecken just nu. Du är svag för de svaga och ofta hjälper du personer på bekostnad av din egen tid. Idag är du i en situation där du väljer mellan att hinna med dina egna uppgifter eller att hjälpa en kollega.

Skorpionen 23/10-21/11

Du kan vara nog så envis, men just idag väljer du att följa en mer flexibel linje. Du inser att det inte bara kommer att bli enklare för dig utan hela gruppen mår bra av att du tar ett steg tillbaka. Du behöver inte alltid vara den som leder.

Skytten 22/11-21/12

Du tycker att alla val är svåra val just nu och den här veligheten kommer från Vågens tecken. Oavsett om det handlar om vilken lunch du ska äta eller en större investering så blir du väldigt tveksam och det kan sluta med att du inte kan bestämma dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att ge sitt yttersta och om att bevisa att du är en person som är målfokuserad och som man bör satsa på. Den ambitiösa och väldigt målinriktade Stenbocken kan vända motgång till framgång på ren envishet.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här fredagen handlar om att försöka resonera med människor som är väldigt dåliga på att lyssna på andra än sig själva. Du kan vara väldigt diplomatisk och lyhörd när du behöver, men de här personerna kan behöva en fast hand för att styras in på rätt spår.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en energigivande och rolig fredag som kretsar kring vänskap, humor och kring att peppa varandra. Du har en förmåga att få människor i din närhet att må bra och det är den talangen som kommer väl till pass idag. Du alstrar värme omkring dig.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud