Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop torsdag 3/11

03 november, 2022

Väduren 21/3-19/4

Du slänger ur dig en vit lögn idag och det får oanade konsekvenser. Det som du ansåg var en ganska harmlös osanning visar sig vara väldigt upprörande för den person som det drabbar. Ni två har helt enkelt olika syn på sanning och lögn.

Oxen 20/4-20/5

På torsdagen är det full fart och du känner att du måste lägga på ett kol för att ro hem alla projekt som du startat upp. Mycket den här veckan är både jobbigt och påfrestande på samma gång, men det resultat du får till är en belöning i sig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ett strålande gott humör den här torsdagen och det färgar av sig både i ditt arbete och i din privata värld. Människorna omkring dig får njuta av din charmigaste och lättsammaste sida. Du får alla du möter att må bra.

Kräftan 21/6-22/7

Du käftar emot en person som du vet att du egentligen inte bode tjafsa med. Det här är någon som är betydligt högre upp i hackordningen mot vad du är, ändå kan du inte låta bli att både markera revir och visa vad du tycker. Personen ifråga blir förvånad och lite imponerad.

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen handlar om att agera och inte fundera så mycket. Du har en hel del tråkiga arbetsuppgifter framför dig och det kommer ta mer energi om du försöker att undvika dem istället för att bara sätta igång. Kvällen handlar om ett personligt val.

Jungfrun 23/8-22/9

Du har en massa idéer men du vet inte riktigt hur du ska presentera dem på ett säljande sätt. Du styrs av Merkurius vilket brukar underlätta i verbala presentationer, men idag drabbas du av osäkerhet. Prata med en kollega som kan hjälpa dig.

Vågen 23/9-22/10

Du vet inte hur du ska lägga upp den här dagen för att få så mycket gjort som möjligt. Det är så mycket som ska hinnas med att du kan bli lite handlingsförlamad. En prioritetslista är ett bra sätt att komma igång. Kvällen fokuserar på familjen.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är ovanligt modig idag och du står upp för en åsikt som går tvärs emot många omkring dig. Du vill inte framstå som kontroversiell, men samtidigt måste du följa ditt hjärta. Skorpionen är av en passionerad natur och hen litar på sina instinkter.

Skytten 22/11-21/12

Du är ganska arg på en person som är dålig på att lyssna, samtidigt så vet du att hen inte menar något med sin nonchalans. Det ligger helt enkelt i hens natur att fokusera mer på sig själv än på sin omgivning. Du väljer att hantera problemet på ett diskret sätt.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen handlar om en mental uppladdning och om att ställa in sig på succé. Den senaste tiden har ditt självförtroende gått upp och ned, men nu är det på uppåtgående igen och det ser du till att dra fördel av. Kvällen handlar om en sport.

Vattumannen 20/1-18/2

Du säger inte ja eller nej, men du är väldigt tveksam till det förslag som du får idag. Du vet att den här personen är laddad till tänderna med argument för att försvara sin idé och därför väljer du att vara så vag som möjligt med din respons.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra torsdag, särskilt om du ser till att vara utomhus en del. Du behöver lite frisk luft för att ladda dig själv med ny energi. Arbetet är ganska krävande just nu så därför behöver du de här små pauserna i vardagen för att orka med.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud