Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop onsdag 2/11

02 november, 2022

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir både jobbig och kreativ på samma gång. Du lyckas utmana nya gränser och det får dig att bli stolt över dig själv samtidigt så känner du en prestationsångest som kan vara jobbig att hantera. Du vill hela tiden göra ännu bättre resultat.

Oxen 20/4-20/5

På onsdagen tar du det lugnt. Du kombinerar olika måsten med roliga uppgifter och lite utomhusaktiviteter om vädret tillåter. Det blir en bra och energigivande dag och kväll. På kvällen får du höra nyheter om en vän och om hens situation.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ser att du kan utmana dig själv den här onsdagen men då måste du bryta mot vissa regler, något du är lite ambivalent till. Du gillar visserligen att tänja på gränserna, men att gå så långt som att bryta mot dem är en väsentlig skillnad.

Kräftan 21/6-22/7

Du drar dig undan en person som går dig lite på nerverna. Hen känner inga gränser och är dålig på att läsa signaler något som du upplever som ganska jobbigt. Du har tidigare varit vänlig mot den här personen och nu blir du inte av med hen.

Lejonet 23/7-22/8

Du utnyttjar en kollegas svaghet för dig idag. Du vet att det inte är helt okej, men samtidigt så har du ett behov både av att bli bekräftad och av att få hjälp. Problemet är att personen ifråga kan läsa in mer i situationen än det som finns där.

Jungfrun 23/8-22/9

Den här dagen handlar om att göra saker på ett korrekt sätt. Att följa vissa direktiv till punkt och pricka är inga problem för dig men det finns andra som upplever den här typen av restriktioner som jobbiga. Här gäller det att hitta en kompromiss som fungerar för båda.

Vågen 23/9-22/10

Du undrar mycket över en kollegas beteende som i bästa fall kan beskrivas som annorlunda. Hen har en stark utstrålning och en massa energi, samtidigt anar du att det finns något under ytan som handlar om ett komplicerat förhållande till vuxet ansvarstagande.

Skorpionen 23/10-21/11

Du blir lätt arg just nu och du vet inte riktigt varför du tänder till så fort. Det handlar om en ogynnsam påverkan i ditt horoskop och den kommer att komma och gå under närmare ett år. Du måste lära dig att hantera och få kontroll över dina känslor.

Skytten 22/11-21/12

Det finns olika sätt att konfrontera personer som du tycker har behadlat dig fel, du väljer en väldigt direkt metod idag och det kan vara en aning skrämmande. Skytten är inte den som håller inne med sina känslor och din ilska eller frustration märks tydligt.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag sätter du dig själv och ditt välmående i första rummet. Du vet när du måste ta en paus och hämta energi och idag är det en sådan dag. Förra veckan var fantastisk på många sätt, men också uttömmande energimässigt. Idag laddar du ditt batteri inför helgen.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här onsdagen försöker du hålla många bollar i luften samtidigt. Det är ett stort projekt som ska ros i hamn och det är många kockar inblandade i den här soppan vilket knappast förenklar för dig. Försök att vara bestämd och lyhörd på samma gång.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en kreativ onsdag där du kan lyfta fram din mest fantasifulla och charmiga sida. Du kommer till din rätt när du får blomma ut i din konstnärlighet på det sätt som du får idag. En chef berömmer din uppfinningsrikedom. Kvällen handlar om familjen.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud