Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop måndag 31/10

31 oktober, 2022

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen försöker du tänja lite på de regler som nästan kväver dig på jobbet. Väduren har ett behov av en stor personlig frihet, kanske mer än andra och det skapar problem i en miljö som har hierarki. Dagen handlar om din egen anpassningsförmåga.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir lite stressig. Du har mycket som ska hinnas med samtidigt som du gärna vill visa saker grundligt för att det ska bli rätt. Det är just balansen mellan grundlighet och tempo som kan bli nyckeln till framgång. Kvällen handlar om familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite irriterad på en familjemedlem som stjäl mycket uppmärksamhet just nu. Dina egna framgångar får inte samma fokus som du tycker att de förtjänar och det är till viss del det som gör dig arg. Försök att se det hela från ett mer objektivt perspektiv.

Kräftan 21/6-22/7

Du har olika idéer om hur du ska förändra och förbättra saker i hemmet. Det handlar om kreativa lösningar både på vardagliga problem men också på lite mer komplicerade dilemman. Idag får du chansen att testa en av dina senaste idéer.

Lejonet 23/7-22/8

Du har en bra magkänsla när det kommer till den här veckan och den här dagen. Du har tvingat dig själv att inta ett positivt förhållningssätt även när det känns tungt och det underlättar faktiskt. Idag tampas du med människor som är lata.

Jungfrun 23/8-22/9

Du byter gärna information med en kollega som har en värdefull insyn i vissa grupper på jobbet. Du kan tipsa hen om praktiska tillvägagångssätt medan hen kan ge dig bra tips på hur du ska hantera vissa, lite jobbiga kollegor. Ett bra utbyte.

Vågen 23/9-22/10

Du är ruskigt snabb idag och det väcker en viss misstänksamhet hos din kollega. Du brukar inte vara så här rask så hen misstänker att du fuskat eller slarvat. Sanningen är den att just nu finns det en härlig energi i ditt tecken som gör dig mer effektiv.

Skorpionen 23/10-21/11

Du glömmer bort att ställa krav idag eftersom du blir så överraskad av en viss persons sätt att agera. Hen går kring och utanför alla regler på ett så elegant sätt att ingen utom du verkar märka det. Personen ifråga väcker din nyfikenhet.

Skytten 22/11-21/12

Du sätter gränser och det är bra- Du brukar vara lite mesig när det kommer till personer som du tycker om, men du har lärt dig att de utnyttjar din svaghet till sin egen förmån. Nu är du tydlig med att för en relation ska må bra måste båda vara aktiva i att bygga på den.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen handlar om att resa, vila och återhämtning. Det blir en uttömmande men ändå bra dag där du känner både hopp och tilltro på framtiden. Det är en skön känsla i kroppen som får dig att ta dagens alla utmaningar med ro. Kvällen kretsar kring god mat.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag ser du mycket fram emot att få träffa en vän eller släkting och höra lite mer djupgående information om något som du bara kunna följa på avstånd. Det blir en rolig och kreativ dag som kan bjuda på en del tuffa nötter att knäcka. Kvällen blir mysig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du och en kollega skvallrar en hel del och det gör dig ambivalent. Visst är det kul med skvaller, samtidigt är det en sida av dig själv som du inte riktigt gillar. Du står egentligen inte för skitsnack, men ibland är det svårt att stå emot, särskilt när det är så smaskiga rykten som det är idag.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud