Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop söndag 30/10

30 oktober, 2022

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om en ny medvetenhet och om ett sätt att fördjupa sin relation med de människor som du står närmast. Du går bort från ytlig bekantskap och gräver under ytan för en mer omfattande och djupare förståelse för de personer du älskar.

Oxen 20/4-20/5

Det finns en stor potential i den här dagen om du bara kommer till skott. Ditt problem just nu är att du ofta är trött och inte riktigt orkar ta dig för saker när du är ledig. Tänk på att en rolig aktivitet faktisk kan ge dig den energi du behöver för att orka med veckan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du nekar dig själv att komma en person nära. Du har blivit sårad förr av hen och du vill inte att det upprepas. Det handlar om brist på tillit och en allmän misstänksamhet. Idag händer något som kan förändra din syn på er relation.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en massa roliga idéer men det är svårt att få dem från ditt huvud till handling i verkligheten. Det finns så mycket motstånd från dig själv när du väl ska förverkliga dina visioner. Försök att tro mer på dig själv och din förmåga att lyckas.

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite hängig och det går ut över ditt humör. Lejonet har väldigt lite tålamod när hen mår dåligt och det finns få personer som kan tycka så synd om sig själv som ett Lejon kan, något din familj eller dina vänner får smaka på idag. Du är ytterst retlig.

Jungfrun 23/8-22/9

Du har svårt att säga vad du tycker om en viss person, men det handlar mest om att du inte bildat dig någon riktig uppfattning om hen ännu. Det här är är någon som väcker din nyfikenhet men som också gör dig på din vakt. Du litar inte riktigt på hen.

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen försöker du komma ikapp med något projekt som du påbörjat hemma men det är svårt eftersom du skjutit på det till sista minuten som vanligt. Du är en tidsoptimist och det försvårar för dig själv. Kvällen handlar om att våga prata öppet.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har en härlig energi i ditt horoskop som gör att du sätter igång med både små och större projekt. Det kan vara något i hemmet men det kan också röra sig om en kreativ hobby som du börjat utöva allt oftare. Du gillar att uttrycka dig konstnärligt.

Skytten 22/11-21/12

Du är en person kan reagera starkt på känslor och på hur människor säger saker snarare än på vad de säger. Idag blir du upprörd över ett tonfall eller en blick snarare än över innehållet i det hen säger vilket gör det svårt att förklara varför du reagerar så som du gör.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en vilja och en envishet i ditt tecken som driver dig framåt i en omöjlig situation och gör att du lyckas skapa möjligheter och till slut uppnå det du vill på ren envishet. Det är den här gnistan som saknats hos dig under våren men som plötsligt flammar upp igen.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag får du positiva nyheter som får hela den här dagen att bli mycket bättre än förväntat. Du vaknar upp med en bra magkänsla och den känslan bekräftas vart eftersom att dagen går. Det blir en söndag att minnas under lång tid framöver.

Fiskarna 19/2-20/3

Söndagen handlar om att inte mörka dina känslor. Du är oroad för vad din omgivning ska tycka och det gör att du inte är riktigt ärlig, varken mot dina nära eller mot dig själv. Det här skapar bara problem istället för att lösa dem.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud