Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop lördag 29/10

29 oktober, 2022

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att vara aktiv, i alla fall om du känner dig utvilad och pigg. Just nu finns det två lägen för Väduren, det som är energiskt och fullt av energi och det läge som handlar om utmattning efter en påfrestande vecka. Oavsett hur du mår bör du lyssna på din kropp.

Oxen 20/4-20/5

Den här lördagen är lite av ett oskrivet blad för din del. Du njuter av en lång och god frukost om du har den möjligheten. Kanske en promenad på stan för att njuta lite av den krispiga hösten. Dagen handlar också om hopp, förväntningar, nervositet och glädje.

Tvillingarna 21/5-20/6

Ibland har du svårt att bli glad för någon annans skull när det inte går bra för dig själv. Så länge allt funkar för din del är det lätt att glädjas med andra som har framgång, men inte idag. Du måste verkligen tvinga bort negativa och förminskande tankar.

Kräftan 21/6-22/7

Som man bäddar får man ligga är ett välkänt ordspråk som till stor del speglar den här lördagen. Du har själv satt dig i den sits som du befinner dig i och det kommer bli du och ingen annan som får lösa problemet. Ett nyttig läxa och en bra erfarenhet.

Lejonet 23/7-22/8

Lördagen handlar om lögner och konflikter. Du kan ibland tumma lite på sanningen men du försöker att inte ljuga. Det här är en hårfin skillnad som inte alla förstår sig på. Vissa personer kan uppleva dig som falsk men det beror mer på dem än på dig.

Jungfrun 23/8-22/9

Du måste anstränga dig lite mer om du ska lära känna en ny intressant person på djupet. Det här är ingen som är lättläst eller ens enkel att komma in på livet. Hen tror på en stark personlig integritet och det är det som fascinerar dig så mycket.

Vågen 23/9-22/10

Du står i vägen för en en persons möjlighet att lyckas och det kan hända att hen konspirerar emot dig för att få dig ur vägen. Det kan handla om karriären men det kan också röra en tävling elleren hobby där det finns konkurrens. En intressant dag.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har svårt att se vad det är alla andra ser i en viss person. Visst har hen en slags ytlig charm, men inget som duperar dig. Tvärtom har du börjat tycka illa om den här personen vilket gör att ett samarbete mellan er idag blir ganska svårt.

Skytten 22/11-21/12

Du sitter på en massa fördomar och det är något du försöker arbeta bort. Du ogillar att vara den som dömer människor, men det är ett invant beteende och tar tid att får ordning på. Var nöjd med att du till en början är medveten om den här bristen.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om fokusera på dig själv och på det du gör bra snarare än att att fundera övera andra personers prestationer. Det är när du helt går upp i nuet och i dig själv som du kan leverera mästerverk och idag är en dag då du kan lyckas.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ser många möjligheter med den här dagen men du har lite svårt att bestämma dig för vad du ska göra och då händer det oftast ingenting. Försök att att fokusera på utomhusaktiviteter. Du mår bra av ljuset, den friska luften och av att röra på dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att acceptera en persons ståndpunkt när det kommer till medmänsklighet. Det här är en varm om omtänksam person så länge det rör människor hen känner, det är när det kommer till främlingar som hen blir fördomsfull, något du märker av idag.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud