Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop fredag 28/10

28 oktober, 2022

Väduren 21/3-19/4

Du orsakar tumult idag utan att veta om det. Något du säger eller gör blir grogrunden för en rad spekulationer. Det handlar om att du just nu är det hetaste ämnet att diskutera i en ganska så tråkig vardag. Kvällen bli annorlunda.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen handlar om att göra rätt för sig. Du vill visa att du kan slita lika hårt som andra samtidigt så finns det uppgifter som du måste ta tag i som ingen annan kan göra och det krymper den tid du har för annat. Kvällen blir trevlig, social och rätt så sen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du utmanar ödet lite med flit idag. Du vill se hur långt du kan gå utan att någon protesterar. Det är den lilla revoltören i dig som vaknar till liv. Du vill inte göra det som du blir tillsagd utan du vill skapa dina egna uppgifter och din egen plats.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu kan du upplevas som en smula provocerande men det bryr du dig inte särskilt mycket om. Du vill visa att du är en person som står upp för dina åsikter och som vågar gå mot massan. Det har tagit tid för dig att bli så här självständig.

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen handlar om att ha kul, att flirta lite och att njuta av livet. Just nu går du in i en fas där du får testa dina gränser och lära dig mycket nytt. Det blir händelserikt och annorlunda men du stormtrivs. Kvällen handlar om släkt eller vänner.

Jungfrun 23/8-22/9

Du drar dig undan eftersom du vill vara ifred. Det var länge sedan du kände dig så här osocial som du gör idag. Det är lugnt, alla har dagar då de inte vill umgås med människor. Kvällen ägnar du gärna åt hemmamys med dig själv eller familjen.

Vågen 23/9-22/10

Du ändrar åsikt lite efter vad som passar för stunden och det gör att andra kan uppleva dig som opålitlig. Själv anser du att det är din naturliga rätt att kunna ändra dig. Fredagskvällen handlar om vänner och om gamla minnen.

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir en intressant fredag som både handlar om att vara passiv och aktiv. Oftast finns det en nästan nervös energi i ditt horoskop som gör att du upplevs som att du alltid är i rörelse, men idag har du stunder så du verkligen kommer till ro både fysiskt och mentalt.

Skytten 22/11-21/12

Du skämmer bort dig själv lite extra idag, det kan vara genom att köpa en present till dig själv, bjuda dig själv på en god lunch eller bara ta en gofika med dina vänner. Fredagen blir en bra och energigivande dag, särskilt för sent födda Skyttar.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att hitta sitt fokus och sin vilja att prestera. Den senaste tiden har både din fysisk och ditt självförtroende gått upp och ned, men nu börjar du hitta tillbaka till din vilja att åstadkomma något ut över det vanliga. Du åstadkommer något ut över det vanliga idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här fredagen handlar om att få ihop många olika projekt till en enhet. Det brukar inte vara några problem för den innovativa Vattumannen men idag är det lite för många viljor som ska gå ihop för att det ska bli enkelt. Kvällen handlar om god mat och vänner.

Fiskarna 19/2-20/3

Du begränsar dig den här fredagen och det är synd. Du bör inte fokuserar så mycket på det som blir fel utan istället försöker se potentialen i det oväntade så kommer dagen blir bättre. Kvällen handlar om en konflikt inom familjen.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud