Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop torsdag 27/10

27 oktober, 2022

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir delvis en jobbig dag efter som det är så mycket som du förväntas hinna med. Det du kan göra är att dela upp dagen i mindre bitar så blir det mer överskådligt. Kvällen kan bjuda på lite omväxling och på en del nya ansikten.

Oxen 20/4-20/5

På torsdagen faller du snabbt in i gamla vanor. Du har en förmåga att sätta alla grubblerier åt sidan och fokusera på nuet istället. Ditt fokus och en okluven vilja att göra det bästa av de förutsättningar som finns förvandlar torsdagen till en trevlig dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här dagen får du ta ansvar för något som egentligen ligger utanför dina vanliga uppgifter. Det här stör dig en hel del eftersom det innebär att du måste ta konsekvenserna av en annan persons agerande. Kvällen handlar om bra miljöval.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att fokusera dig på en sak i taget. När det blir mycket så ställer det till oreda i huvudet på dig eftersom du inte vet hur du ska få struktur på allt. Du har en väldigt noggrann och systematisk kollega. Ta gärna råd från den här personen.

Lejonet 23/7-22/8

Du är villig att lägga en större summa på dig själv idag. det handlar om något som du velat ha en längre tid och som du antingen samlat ihop till eller först nu fått råd med. Det blir en vardag som kantas med en lyxkänsla. Kvällen handlar om hemmamys.

Jungfrun 23/8-22/9

Om du är nykär så sätter det sin prägel på nästan alla val du gör just nu. Du väljer bort kompisar till förmån för din käresta och det kan väcka en del upprörda känslor hos en vän idag. Ni har aldrig tid för varandra numera och det påpekar hen för dig.

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen försöker du fatta ett rationellt beslut, men det är inte så enkelt som det låter. Ditt problem är att det inte bara är dig som det här beslutet rör och de andra inblandade parterna är inte lika objektiva i sina åsikter som du är.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är på ett strålande humör den här torsdagsmorgonen och inget, varken dåliga nyheter eller dåligt väder kan få dig ur balans. Det finns en härlig energi från Solen som påverkar ditt tecken på bästa sätt. Kvällen handlar om att ge sig hän helt och fullt.

Skytten 22/11-21/12

Du skyller ett misstag på någon annan och det rör upp heta känslor idag. Det är inte så att felet är helt och hållet ditt, men du är inte heller direkt oskyldig. Kvällen handlar om att vara väldigt restriktiv när det kommer till utgifter av olika slag.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen går långsamt och du är irriterad över att saker inte går din väg. När du väl samlar ihop dig inser du att du faktiskt inte har så mycket att sura över utan att saker är ganska bra. Kvällen blir härligt mysig och handlar om en sann vänskap.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är ganska trött den här torsdagen och det blir inte bättre av att du är i farten hela dagen och långt in på natten. Just nu är det mycket som händer arbetsmässigt och det kräver en hel del närvaro från dig. Det blir inte mycket sömn den här natten.

Fiskarna 19/2-20/3

Du umgås med människor som får dig att le, det är det bästa sättet att klara av de lite tyngre bitarna i ditt liv. Just nu fungerar du som stöttepelare och vän till en person som inte mår så bra. Det kan röra sig om psykisk eller fysisk ohälsa.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud