Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop onsdag 26/10

26 oktober, 2022

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen andas frihet på ett sätt som du inte upplevt på länge. Du kan låta dina idéer få växa och ta form med vetskapen att din chef har fullt förtroende för din kompetens. Kvällen blir annorlunda, rolig och utmanande på samma gång.

Oxen 20/4-20/5

Du gör det lilla extra idag utan att någon begär det av dig. För dig är det viktigt att din familj ska må bra, även om du får försaka en del av dina egna intressen. Kvällen handlar om goda nyheter, om en resa och om att bara ha det mysigt tillsammans.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns goda möjligheter att göra något extra av den här helt vanliga onsdagen. Just nu har du både tiden och pengarna att skämma bort dig själv en smula. Unna dig något fint och helst något som du egentligen inte behöver, det blir roligast så.

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen försöker du hitta ett sätta att förmedla det du känner utan att ge för mycket av dig själv. Du känner dig sårbar just nu och därför är alla relationer där din känslor är starka jobbiga. Du får utmana dig själv för att inte dra dig undan när du blir osäker.

Lejonet 23/7-22/8

Idag testar du ett helt nytt spår och det kan både vara nyckeln till framgång och orsaken till en hel del problem. Det du ska ta med dig av den här dagen är att även misstag är den plattform som bildar basen till succé. Du måste få gör fel för att hitta rätt.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är du trött på människor som alltid glider förbi dig på en räkmacka. Du arbetar hårt för dina framgångar och du är en person som har både viljan och pannbenet för att lyckas, men du uppskattar inte att det alltid finns en person som aldrig behöver anstränga sig.

Vågen 23/9-22/10

Under onsdagen upptäcker du en lögn som en vän levererat. Den är visserligen vit och ganska förståelig, men den här lögnen blir ändå en spricka i er relation. Du avskyr att du inte kan lita på din vän till hundra procent. Du vill ha fullkomlig ärlighet.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag undrar du över en kollega som både irriterar och fascinerar dig på samm gång. Det här är en person som man antingen avsky eller älskar och du verkar göra lite både och. Kanske borde du ta dig tid och analysera dina känslor lite djupare.

Skytten 22/11-21/12

Idag tar du dig tid att lyssna och ta in information från olika håll. Du vet att ditt eget resultat kommer att bli bättre om du lär dig av andra personers misstag och inte gör samma fel som de gjort. Ett skvaller om en vän får dig att spetsa öronen lite extra.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här onsdagen handlar om att inte tänka så mycket utan bara göra. Om du börjar grubbla kommer du väcka tvivel hos dig själv och det är genom de tvivlen som du blir osäker på din egen kapacitet. Du kan, du ska och du kommer att lyckas.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns mycket att fundera på för din del både när det kommer till arbete, till resor och till familjen. Du har varit borta mycket mer i år från dina nära än du brukar och det är både kul och berikande och jobbigt på samma gång. Frågan är om du vill fortsätta på det här viset.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är trött på alla frågor som saknar svar just nu. Vad du vill veta är varför och vad du kan göra åt situationen. Ibland är svaren varken enkla eller raka och det här är ett problem som måste få ta tid att reda ut. Ha tålamod det lönar sig.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud