Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop tisdag 25/10

25 oktober, 2022

Väduren 21/3-19/4

Du har problem med att bestämma dig idag och det är inte särskilt vanligt förekommande i din värld. Vanligtvis vet du precis vad du vill och du ser oftast till att uppnå dina mål. Idag kan du nås av ett beslut som delvis kan påverka din arbetssituation.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen tar du inga risker. Du ser till att vara effektiv redan från morgonen eftersom du vet att det är många saker som ska hinnas med. En av Oxen starka sidor är planering, särskilt om du har fler dominerande jordtecken i ditt horoskop.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du lyssnar noga på en person som försöker återberätta en händelse för dig. Ditt problem är att den här personen ofta återger händelser genom att börja historien mitt i och det gör det extra svårt att hänga med. Kvällen bjuder på ny information.

Kräftan 21/6-22/7

Under tisdagen försöker du hitta ett sätt att få allt att flyta på utan att det för den sakens skull är tråkigt. Just nu värnar du om de små guldkornen i vardagen, oavsett om det gäller en mysig fika, att unna dig något fint eller ett samtal med en saknad vän.

Lejonet 23/7-22/8

Du blir besviken över ett beslut idag. Du känner dig på sätt och vis överkörd och bortglömd även om du samtidigt kan förstå varför det blev på det här viset. För dig gäller det att tro dig själv, att hitta hitta styrkan och att komma tillbaka med förnyad kraft.

Jungfrun 23/8-22/9

Du tar åt dig onödigt mycket av en kritik idag. Även om viss del är befogad så är den också överdriven och det vet du om. Trots det så känns allt väldigt personligt och det är det som gör situationen så jobbig. Kvällen handlar om vänskap och om att bli tröstad.

Vågen 23/9-22/10

Tisdagen blir intensiv och du stressar mer än du behöver bara för att du vill ligga bra till i slutet av veckan. Att planera långt framåt har aldrig varit din grej, men nu försöker du bli bättre på struktur. Du lär dig av en kollega som alltid tycks ha full koll.

Skorpionen 23/10-21/11

Den här dagen blir mycket vad du gör den till. Du har förustäntningarna för en härlig dag med konstnärliga influenser men då måste du också låta din fantasi få lite spelrum. Ta ut svängarna och våga vara överraskande. Du har så mycket att ge.

Skytten 22/11-21/12

Idag finns det en del olika faktorer som kan begränsa och försvåra ditt arbete så det gäller att se till att hålla sig till reglerna. Det är när du tänjer lite för mycket på gränserna som du får problem. Ett gott råd från en kollega kan vara värt att pröva.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har så många olika projekt på gång just nu att du inte riktigt vet vart du ska börja. Det är privata projekt, projekt på jobbet och olika idéer som du vill förverkliga i en hobby som du har. Idag får du nyheter som ger dig en viss upprättelse. Du blir nöjd.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet att du ofta ger dig ut på tunn is, men du gillar också att utmana dig själv på det här viset. Det ger dig en hel del adrenalin att testa dina gränser och försöka pusha dig själv. Idag får du beröm från en chef eller en kollega. Det blir en bra dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag umgås du helst med barn eller djur eftersom de berikar dig mer än vuxna människor. Har du inte möjligheten att spendera tid med dessa två grupper så ser du till att hålla dig lite på din kant. Du orkar inte med vuxna människor som tjafsar.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud