Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop måndag 24/10

24 oktober, 2022

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir intensiv och ganska jobbig. Du ogillar verkligen att börja veckan stressigt, men i det här fallet är det många nya projekt som ska dras igång och du är frontfigur i flera av dem. Kvällen handlar om att fördjupa och förbättra dina kunskaper inom en hobby.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en bra måndag där du får möjlighet att göra lite extra på jobbet. De senaste månaderna har varit intensiva och gett väldigt lite utrymme för den typ av finlir som du uppskattar så mycket. Kvällen handlar om en hemlighet som du får höra av misstag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du drar upp ett gammalt groll med en vän och det gör att ni blir osams. Hen trodde att ni rett ut den här missämjan mellan er medan du känner att det finns fler saker att säga innan det är helt utagerat. Kvällen handlar om ett viktigt beslut.

Kräftan 21/6-22/7

Du är snabb på att döma ut nya människor just nu och det tar tid för dig att ändra dina åsikter. Den här typen av beteende gör att du missar nya intressanta bekantskaper enbart för att du har fått för dig att de inte klickar helt med dig.

Lejonet 23/7-22/8

Idag får du chansen att bevisa något både för dig själv och för dina kollegor. Du gillar att kunna leverera ut över förväntan samtidigt som du trycker att det är en smula läskigt. Idag får du stöd från oväntat håll. En ganska ny kollega backar upp dina beslut.

Jungfrun 23/8-22/9

Du vågar mer än du brukar just nu och det beror på en positiv influens från bland annat Solen. Du har mer energi i ditt tecken än du brukar så här års och det gör att du orkar dra igång nya projekt. Kvällen blir intressant och informativ.

Vågen 23/9-22/10

Du verkar lära dig nya saker idag. Du kanske testar nya arbetsuppgifter, går en utbildning eller helt enkelt pluggar. Mycket den här dagen handlar om att vara öppen och om att försöka se problem från andra människors perspektiv.

Skorpionen 23/10-21/11

Du kan bli väldigt irriterad på människor som inte lyssnar på dig ordentligt. Du vill verkligen bevisa att dina åsikter håller, även i ett lite mer långsiktigt perspektiv men för att göra det måste du behålla din omgivnings uppmärksamhet tillräckligt länge för att kunna visa din poäng.

Skytten 22/11-21/12

Det finns gräl, drama och starka känslor i ditt horoskop. Idag är en sådan dag då mycket heta känslor kan bubbla upp till ytan. Det beror främst på att du är ganska trött efter en intensiv helg, men det kan också handla om privata konflikter som påverkar jobbet.

Stenbocken 22/12-19/1

Att lyssna är en bra egenskap som du inte alltid har. Idag försöker någon förmedla en sak som är viktig för hen, men din bristande uppmärksamhet gör att du bara hör vad personen ifråga säger, du läser inget mellan raderna och det gör att du missar halva berättelsen.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att vara stark även när du känner dig svag. Just nu skulle du vilja att någon annan tog över rodret ett tag och bestämde lite mer över hur du ska agera. Du har haft ansvar inte bara för dig själv utan för andra personer också och det tär på dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du försöker att resonera med en person som inte är så bra på att lyssna och det skapar en frustration hos dig. Hen koncentrationssvårigheter beror inte på att hen tycker du är ointressant, det beror på konflikter på arbetet som inte har med dig att göra.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud